Gyldendal

Boganbefalinger

Viser 9 ud af 90
Derfor læser jeg

IDA WOHLERT

21-03-2023

Ida Wohlert er journalist og studievært og er et kendt ansigt fra dit morgen-tv. Her fortæller hun om nogle af sine allerstørste læseoplevelser- og anbefalinger.
Katinka
Derfor læser jeg

Katinka Bjerregaard

21-03-2023

Katinka Bjerregaard er sangerinde, sangskriver, komponist og forfatter. Hun er frontperson i Katinka Band og debuterede i marts 2023 med romanen KLUMP. Her fortæller hun, hvad litteraturen gør ved hende, og hvorfor den er så vigtig. 
Sissel-Jo Gazan
Derfor læser jeg

Uffe Elbæk

14-11-2022

Uffe Elbæk er nok mest kendt for sin politiske rolle som stifter og tidligere leder af Alternativet, men han er også journalist og foredragsholder. Her fortæller han om nogle af sine allerstørste læseoplevelser.
Derfor læser jeg

Hanne-Vibeke Holst

23-09-2022

Hanne-Vibeke Holst er en af Danmarks mest populære forfattere, mens du venter på Holsts nye roman KRIGER UDEN MASKE, kan du kaste dig over nogle af alle de gode bøger, hun anbefaler her.

Derfor læser jeg

Kim Leine

05-09-2022

Kim Leine er særlig kendt for sine historiske romaner om Grønland, men hans forfatterskab rummer også børnebøger og horror, og lige nu er han aktuel med sin første spændingsroman.


Derfor læser jeg

Githa Ben-David

12-08-2022

Hun er lydterapeut, sanger, komponist og forfatter, har skabt sit eget lydterapeutiske system og har arbejdet med forskere fra hele verden. Og sammen med sin mand, Lars Muhl, har hun grundlagt Gilalai, Institut for Energi og Bevidsthed.

Derfor læser jeg

Geeti Amiri

12-08-2022

Geeti Amiri er debattør, forfatter og foredragsholder og har især markeret sig inden for integrations- og ligestillingsdebatten. Hun er nu aktuel med sin første roman MOSAIK, som handler om kunsten at skabe en identitet på tværs af kulturer.

Derfor læser jeg

Sara Blædel

22-07-2022

Sara Blædel er journalist og forfatter og især kendt for sin storsælgende krimiserie om Louise Rick. I øjeblikket er hun i fuld gang med at lægge sidste hånd på det næste bind i serien, der udkommer til efteråret.

Derfor læser jeg

Charlotte Rørth

10-06-2022

Charlotte Rørth er journalist og forfatter til bestselleren JEG MØDTE JESUS om hendes eget skelsættende møde med det uforklarlige, og senest har hun udgivet bogen GUD, DU ER JO LIGE HER. Selv finder hun både glæde, trøst og tro i skønlitteraturen.

Derfor læser jeg

Annette Heick

07-03-2022

Vi kender Annette Heick som alt fra klummeskribent til hovedrolleindehaver i store musicals og fast gæst i Mads og Monopolet. Og så er hun datter af entertainerparret Keld og Hilda Heick. Nu er hun også sprunget ud som forfatter til den roste selvbiografi DATTEREN. Men Annette er også en begejstret læser, og særligt historiske romaner og biografier har en plads i hendes hjerte.

Derfor læser jeg

Ibi Støving

03-12-2021

TV-vært og skuespiller Ibi Støving er en lidenskabelig læser med en forkærlighed for historiske romaner, umulig kærlighed, magi og absurd humor. Da hun var alvorlig syg, var bøgerne hendes flugtvej. Og så er hun måske Danmarks største fan af den norske forfatter Lars Mytting.

Derfor læser jeg

Bille August

16-11-2021

Den Oscar-vindende filminstruktør Bille August læser så snart, han kan komme til det. I en hverdag fyldt med andres billeder, skaber han under læsningen sine helt egne.


Viser 12 ud af 35

Få mere viden

Gyldendal STREAM er din digitale litteraturkanal fra Gyldendal