Redaktion Nonfiktion

Nonfiktion

Bøger om emner der fascinerer os, berører os og indimellem skræmmer os.

Gyldendal Nonfiktion

Gyldendal Nonfiktion udgiver bøger om emner der fascinerer os, berører os og indimellem skræmmer os. Vi udgiver bøger om det nære og det helt store, bøger der fortælles indefra og ud og udefra og ind – bøger om arbejdslivet, fritidslivet og privatlivet, bøger om kultur, samfund, natur og videnskab.

Bøgerne spænder over en bred vifte af forskellige genrer såsom biografier, erindringer, debatbøger, historiske værker, kogebøger, selvudvikling, sundhed og filosofi.

Kontakt redaktionen

Morten Albæk
Quiz

Albæk på jubilæumsdag: Træn din selvrespekt og stil krav til din leder

02-10-2020

Måske tilhører du selv den femtedel af danskerne, der synes, at deres nærmeste leder ikke helt lever op til arbejdspladsens værdier? Sådan ligger landet i hvert fald ifølge en onlinetest baseret på Morten Albæks bog, der i fredags fejrede to års jubilæum. Hør Morten Albæks syn på udviklingen og quiz selv med og se, om du kan gætte, hvad næsten 30.000 danskere har svaret.
Søren Ryge
Uddrag

SØREN RYGE FORTÆLLER ... om hybenrosen

01-10-2020

Søren Ryge Petersen har oplevet lidt af hvert. Han har som hele Danmarks havemand besøgt et utal af haver, hvilket han også har dokumenteret hver sommer på DR igennem 28 år. Men en epoke er slut – sommerens udgave var den sidste. Det stopper ham dog ikke fra at formidle finurlige historier videre til dem, der vil læse med. Læs et uddrag fra bogen SØREN RYGE FORTÆLLER her.

Nye bøger fra Gyldendal Nonfiktion

Gå på opdagelse i alle bøger fra Gyldendal Nonfiktion

FILTRER SØGNING

Materialetype

Forfattere

1973 produkter
Viser 12 ud af 1973