Derfor læser jeg

Læs hvad vores forfattere og andre litterære personligheder fortæller om deres markante læseoplevelser 
Michael Falch
Derfor læser jeg

Michael Falch

19-04-2021

Han har udgivet stribevis af plader, først som forsanger i rockbandet Malurt og siden som solist, har spillet med i film og tv-serier, og for nylig udgav han sin femte bog OVER STREGEN. Her fortæller Michael Falch om nogle af sine vigtigste læseoplevelser.

 
Hella Joof
Derfor læser jeg

Hella Joof

25-03-2021

Hun er kendt for sine film og bøger, sin bramfri humor og fyndige leveregler. Og så er hun aktuel med sin skønne selv(hjælps)biografi TVILLING, YNDLING, GRÆVLING. Her fortæller Hella Joof om sig selv som læser.

Lærke Winther
Derfor læser jeg

Lærke Winther

08-03-2021

Som skuespiller kender vi hende bl.a fra tv-serierne Dicte og Mellem os og fra satireprogrammet Normalerweize. I efteråret debuterede hun som forfatter med den roste roman IKKE AFSENDT. Selv elsker Lærke Winther romaner med humor og bruger læsning som middel mod stress. Her fortæller hun om sine læsevaner og bedste bogoplevelser.

 
Helle Helle
Derfor læser jeg

Helle Helle

15-02-2021

Helle Helle, der pt. er aktuel med den anmelderroste roman BOB, har kastet sig over en af litteraturhistoriens helt store klassikere. Og når hun læser noget rigtig godt, får hun straks lyst til at læse det højt for nogen. 

Anders Agger
Derfor læser jeg

Anders Agger

25-01-2021

TV-journalisten Anders Agger, der er aktuel med bogen KÆRLIGHED, elsker bøger med subtil humor og bruger læsningen til at skabe flere dimensioner i livet. Her fortæller han om nogle af de bøger, der har gjort særligt indtryk på ham.

Bente Klarlund
Derfor læser jeg

Bente Klarlund

04-01-2021

Professor og overlæge Bente Klarlund er hele Danmarks sundhedsekspert og forfatter til bestsellerne GÅ-BOGEN og YNGRE MED ÅRENE. At læse skønlitteratur sætter verden  i perspektiv og er godt for det mentale helbred, mener hun.
 
Derfor læser jeg

Camilla Frank

03-12-2020

Camilla Frank har en fortid som chefredaktør for bl.a. Eurowoman og Alt for damerne. Nu er hun ny redaktionschef i Gyldendals Bogklubber. Mød hende her, og find inspiration blandt hendes alsidige læsehits.
Derfor læser jeg

Phillip Faber

17-11-2020

Phillip Faber, chefdirigent for DR Pigekoret, vært på Den klassiske musikquiz på DR og manden, der fik os alle til at samles til fællessang hjemme foran skærmene under coronakrisen, er en engageret læser af både romaner og fagbøger – og med sit helt eget læsenotesystem!
Derfor læser jeg

Morten Hesseldahl

02-11-2020

Gyldendals administrerende direktør Morten Hesseldahl er selv forfatter til en lang række krimier og en god stak tegneserier. Og så er han naturligvis en lidenskabelig læser. Her fortæller han om nogle af sine markante læseoplevelser.
Derfor læser jeg

Rikke Hertz

05-10-2020

Den kendte coach og mentor, Rikke Hertz, bliver dybt rørt, når folk er autentiske og modige.

Derfor læser jeg

Chris Pedersen

15-09-2020

Weekendredaktør på Børsen, Chris Pedersen, tager dig med ind i hans magiske oplevelser med bøger – og anbefaler (en hel) del must reads.

Derfor læser jeg

Margrethe Vestager

31-08-2020

Margrethe Vestager er kommissær for konkurrence og næstformand i Europakommissionen. Selvom hun lever et særdeles travlt liv i Bruxelles, forsøger hun ihærdigt at få tid til at læse skønlitteratur.

Viser 12 ud af 15