Anbefaling til sommerferielæsning

Anbefalinger til din sommerferielæsning

Uanset om du tager sydpå, hygger i dit sommerhus eller holder dig hjemme på altanen, så har vi samlet de bedste bøger til din ferie. Udforsk bøgerne og find din sommerlæsning lige her.
Anbefaling til sommerferielæsning

Himlen over vildmarken

Til dig, der elskede HVOR FLODKREBSENE SYNGER

En smuk og barsk fortælling om jagten på et bedre liv, kærlighed, overlevelse og den rå vildskab, der skjuler sig i både mennesket og naturen
Anbefaling til sommerferielæsning

Mere er aldrig nok

Forløberen til bestselleren DET HELE HANDLER  IKKE OM DIG

Hvordan bliver man lykkelig? Niels Overgaard rådfører sig med antikkens største tænkere for at finde vejen til lykken.
Anbefaling til sommerferielæsning

Mod midnatssolen

Ny roman af Dy Plambeck

En roman om venskabets kraft, om moderne familieformer og de fortællinger, der spirer frem, når  forestillingen om kernefamilien er brudt sammen.


Har du set min far?

Hvem er man, når man hører til to steder?

Efter sin fars død trænger den manglende relation til faren sig på hos Flemming Møldrup. Hvem var han egentlig?

Øvelser i mørke

Naja Marie Aidt er tilbage med en hjertegribende og intens roman

ØVELSER I MØRKE er en hård og poetisk roman om kvindeliv. En fortælling om venskab og vold, om at slutte kreds i kærlighed, afmagt og trods og endelig sige sine sandheder højt.


Ternet Ninja 3

Ternet Ninja 3

Anders Matthesen afslutter trilogien om den lille, ternede hævnerånd

Få et længe ventet gensyn med de skønne karakterer fra Ternet Ninja-universet og masser af action, sjov, spas, latterfremkaldende dialoger og fede plot-twists. 

Demon Copperhead

Romanen, der har taget USA med storm

En prisvindende og gribende fortælling om drengen Demon Copperhead og hans kamp for overlevelse i et prisgivet udkants-USA, hvor opioiderne flyder frit.


Sophias håb

Inspireret af pudderkrigen mellem Elizabeth Arden og Helena Rubinstein

Historien om en kvindes ukuelige kamp for at opnå sin livsdrøm. Følg Sophia, når hun svigtet og forrådt af sin elskede kæmper sig op fra Berlins fattige kvarterer til den glamourøse kosmetikverden.


Varme hænder

En tour de force ind i menneskets dybeste afkroge  

Om magt og afmagt. Om hjælp til dem, der ikke ønsker hjælpen. Om varme hænder, der har svært ved at holde varmen.


Flere anbefalinger til din sommerferielæsning:

De aflyttede

De aflyttede

Det er aldrig sket før, at en regering i Danmark har hjemsendt sin spionledelse og givet Politiets Efterretningstjeneste lov til at døgnovervåge chefen for Forsvarets Efterretningstjeneste i et år for derefter at anholde, fængsle og tiltale ham og den tidligere forsvarsminister for landsskadelig virksomhed. 

Senere er sagen faldet til jorden, fordi Højesteret krævede åbne døre og bekræftede landets største statshemmelighed gennem årtier – hemmeligheden om et dansk-amerikansk kabelsamarbejde.

I De aflyttede fortæller journalisten og forfatteren Hans Davidsen-Nielsen hele historien om, hvordan det kom så vidt, og hvordan han selv – som ”journalist E” i anklageskriftet – blev en ufrivillig del af det, der i dag kendes som FE-sagen.

Foruden beretningen om selve sagen rummer bogen interviews med blandt andre Lars Findsen, Claus Hjort Frederiksen og hidtil ukendte hovedpersoner, som har fået deres liv forandret for altid.