De små synger med Thomas Buttenschøn

Søndag d. 1. oktober kl. 10 - 12  / Pris 30 kr. (+ gebyr)
Adresse: Gyldendal - hjørnet af Klareboderne/Pilestræde, København K

Thomas Buttenschøn Tag familien med til en herlig formiddag, når vi fejrer den ikoniske sangbog hos Gyldendal søndag den 1. oktober med mini-koncert med Thomas Buttenschøn!

I 2023 er det 75 år siden, at De små synger udkom første gang. Den klassiske sangbog for børn i alle aldre er fuld af kendte og elskede sange og sanglege - lige fra "Se den lille kattekilling" til "Der er et yndigt land". Bogen er med noder, den allerførste nodelære og alle de kendte illustrationer af Bitte Böcher. I anledning af jubilæet udkommer den klassiske sangbog i en ny smuk guldfolieret udgave.

I forbindelse med jubilæet har sanger Thomas Buttenschøn nyfortolket 10 af de klassiske sange fra De små synger. Glæd jer til en hyggelig formiddag, hvor Thomas vil synge et udvalg af de nyindspillede sange, som vi alle sammen kender.

Hele familien – store som små – er velkomne, og der vil være goodiebags, let forplejning, konkurrencer og bogsalg til rabatpriser.

Arrangementet afholdes som en række af familie- og børnearrangementer i weekenderne hen over efteråret og vinteren i Gyldendals smukke nye lokaler på hjørnet af Klareboderne og Pilestræde.

Arrangementet foregår fra kl. 10-12 og billetprisen er pr. person.
Indgang er på hjørnet af Klareboderne/Pilestræde, København K