Hvilken havebog passer til dig og din have?

Alle haver er noget særligt. Din have kan være rum for kreativ og personlig udfoldelse, men haver kan også være komplicerede og ikke altid lige nemme at gøre sig klog på. Men med en god havebog i hånden, kan det meste lade sig gøre.

 

Drømmer du om at forvandle din have til et grønt spisekammer og blive selvforsynende? DEN NYE KOMPLETTE HÅNDBOG I SELVFORSYNING og DEN NYE SELVFORSYNENDE HAVE af John Seymour guider dig til at skabe den perfekte, spiselige og selvforsynende have. Både nye og erfarne haveejer vil kunne finde svar på alle spørgsmål omkring den selvforsynende have. Disse havebøger dækker alle områder inden for dyrkning af en 'spiselig' have og kommer omkring frugter, krydderurter og grønsager, dyrkning i drivhus og konservering af havens afgrøder.

 

Eller måske drømmer du om at se sommerfugle sværme om din have? I havebogen SOMMERFUGLEHAVE af Michael Stoltze, Mona Klippenberg og Susan Trolle viser forfatterne dig, hvordan du skaber de rette vilkår i din have for lige netop sommerfugle.  Denne havebog forklarer på en inspirerende måde, hvordan du med enkle greb kan indrette din have for at tiltrække flest mulige sommerfugle.

 

 

Længslen efter det stille liv i pagt med naturen er større end nogen sinde før, og der er en stor interesse for at dyrke haver naturligt og med respekt for både dyr og miljø. Den kendte engelske havedesigner Noel Kingsbury viser i DEN NATURLIGE HAVE, hvordan du skaber og beplanter din have på en nutidig måde, hvor du bringer naturen ind i haven.

 

 

 

 

Er du på jagt efter en havebog, der kan inspirere til at få hele familien med i haven? HEJ HAVE! af Karina Demuth er den perfekte havebog til det formål. Det er her, hele familien finder alle de praktiske tips og tricks til havearbejdet. Undervejs lærer I, hvordan I sammen kan få naturen helt ind i jeres have, så pindsvinet får lyst til at bygge rede om efteråret og tøffe rundt med sine unger i skumringstimen om sommeren.

 

 

 

 

Måske er du ikke på udkig efter en traditionel havebog, men leder mere efter generel inspiration til din have? Eller måske bare en god bog at læse i haven efter arbejdet? Så snup SØREN RYGE FORTÆLLER med ud i havestolen og lad sig underholde af den populære havemands underfundige fortællinger: man ser det hele for sig; det er som at være der selv.

Find den bedste havebog til netop din have: