Bogsnak

Få inspiration til gode læseoplevelser med børn, og læs om de kendte forfatteres egne bogminder og læsevaner.
Bogsnak

23-09-2022

Adam O.

HOBBITTEN, DEN UENDELIGE HISTORIE og ALICE I EVENTYRLAND er nogle af de historier, der har gjort stort indtryk på forfatteren Adam O.

Bogsnak

02-05-2022

Petra Nagel

Hun elsker bøger med trylleri, er vild med Blueys far og bruger højtlæsning som våben i kampen mod for meget skærmtid. Tv-vært Petra Nagel fortæller om sine læsevaner.

Erik Barfoed
Bogsnak

29-07-2021

Erik Barfoed

Han er vild med fantasy og science fiction, kan ikke læse LILLE VIRGIL uden at grine og fik rigtig mange biblioteksbøder som barn. Mød Erik Barfoed, der er forfatter til FANGESKIBET og FÆNGSLET VED VERDENS ENDE.

Lars Daneskov
Bogsnak

09-07-2021

Lars Daneskov

Han kan bedre lide bøger end Netflix, fremhæver Pippi som en ikonisk figur og elsker, at børn stadig har fantasien i behold. Læs mere om Lars Daneskovs forfatterskab og bedste bogminder lige her.

Anne Sofie Hammer
Bogsnak

22-06-2021

Anne Sofie Hammer

Hun elsker at forsvinde ind i bøger, læser højt for sin hund og drømmer om at løbe rundt i bare tæer i skoven som Ronja Røverdatter. Læs mere om forfatteren bag VILLADS FRA VALBY-bøgerne.

Sara Ejersbo
Bogsnak

07-06-2021

Sara Ejersbo

Hun er vild med detektivserier, elsker at finde nye spændende børnebøger på biblioteket og kan alle Halfdan Rasmussens ABC-rim udenad. Læs mere om forfatter Sara Ejersbos yndlingsbøger lige her.

Maria Rørbæk
Bogsnak

26-03-2021

Maria Rørbæk

Hun græder stadig til BRØDRENE LØVEHJERTE, elsker, når der bliver leget med ordene og skrev sine egne godnathistorier til sine børn. Forfatteren Maria Rørbæk står blandt andet bag serien om DE HEMMELIGE YOUTUBERE, og lige her får du hendes bedste anbefalinger til børnebøger.

Viser 7 ud af 7