Spis sundt - spis grønt: De lækreste grønne kogebøger

 
Alt grønt er godt, og her kan du gå på opdagelse i de lækreste grønne retter, som også sætter din sundhed i fokus. Kast dig over kål i alle afskygninger, få sat umami og velsmag på det grønne og få eksperternes råd og vejledning til en sundere og grønnere livsstil.
Anbefalinger

26-03-2021

Her er de bedste kogebøger til dig, der gerne vil spise flere vegetarretter

Det kan være svært at vide præcis, hvor man skal starte, når man gerne vil indarbejde flere vegetarretter og grønne ingredienser ind i sin mad. Men med en god opskriftsbog går det nemt. Vi har samlet en håndfuld af vores bedste kogebøger med sunde, grønne opskrifter, der er lige til at prøve af.  

kulhydrat
Artikel

02-03-2022

»Kål er bare noget særligt«

Blandt alle verdens grøntsager løber kål med guldet. Hvorfor egentlig? Og hvordan får man så mere af den i hverdagen? Det har lægemiddelforsker Anette Sams skrevet bogen KÅLHYDRATER om. 

Artikel

28-06-2021

Grøn hverdagsmad: »Der er noget smukt over at være afhængig af sol, vejr og vind«

Trine Hahnemann har skrevet bogen GRØN HVERDAGSMAD for at sætte fokus på glæden ved den grønne mad og de økologiske råvarer. 100 vegetariske opskrifter – sæsonbestemte og med fokus på døgnets forskellige måltider; en perfekt følgesvend frem mod en mere bæredygtig verden.