Særlige udgaver af Harry Potter med magiske illustrationer

Bøgerne om den unge troldmand Harry Potter får en ekstra dimension i disse særudgaver fyldt med illustrationer lavet af den prisvindende børnebogsillustrator Jim Kay. Illustrationerne visualiserer fortællingen og gør bøgerne særligt velegnet til højtlæsning. Indtil videre er de første fire bøger i serien udkommet med illustrationer, og du kan allerede nu forudbestille den femte bog HARRY POTTER OG FØNIXORDENEN. Vi har samlet alle de illustrerede udgaver af Harry Potter herunder.

God læselyst!

 

Bag om Harry Potters skaber: J.K. Rowling er forfatteren bag de prisbelønnede Harry Potter bøger, som har tryllebundet både børn og voksne. Serien er elsket af fans over hele verden, og er solgt i over 450 millioner eksemplarer, oversat til 78 sprog og er blevet filmatiseret med stor succes. Forfatteren har skrevet tre tilknyttede titler til velgørende formål: QUIDDITCH GENNEM TIDERNE, FANTASTISKE SKABNINGER OG HVOR DE FINDES (til støtte for Comic Relief) og BARDEN BEETLES EVENTYR (til støtte for Lumos). J.K. Rowling har desuden skrevet voksenromanen DEN TOMME PLADS og skriver kriminalromaner under pseudonymet Robert Galbraith.

Harry Potter illustreret 5 - Harry Potter og Fønixordenen

Harry Potter illustreret 5 - Harry Potter og Fønixordenen

Denne udgave af femte del i serien om Harry Potter bringer de to prisbelønnede illustratorer Jim Kay og Neil Packer sammen. Deres storslåede illustrationer af bogens mest fascinerende karakterer og ikoniske scener er et visuelt festfyrværkeri for alle Harry Potter-fans.

Voldemort får flere og flere kræfter. Hans tanker flyder ind i Harry Potters drømme og afslører Voldemorts besættelse af den stærke magi, som skjules dybt inde i Mysteriedepartementet. På trods af Dumbledores advarsler nægter Ministeriet for Magi at tro på, at Voldemort er ved at vende tilbage. I stedet sender Ministeriet den modbydelige professor Nidkjær til Hogwarts for at udspionere Harry og Dumbledore. En gruppe modige elever beslutter sig for at underminere professor Nidkjær og dem, der står bag hende. Sammen danner de Dumbledores Armé og forbereder sig på krig mod Mørkets Kræfter. Alt tyder på, at Harry Potter får et dramatisk femte år på Hogwarts …

Harry Potter Illustreret 4 - Harry Potter og Flammernes Pokal

Harry Potter Illustreret 4 - Harry Potter og Flammernes Pokal

En smukt illustreret udgave af den internationale kæmpesucces, som har tryllebundet børn og voksne verden over, siden 1. bind udkom i 1998. HARRY POTTER OG FLAMMERNES POKAL er fjerde del af serien om troldmanden Harry Potter og hans kamp mod den onde troldmand, der slog hans forældre ihjel.

Allerede inden skoleåret går i gang, sker der dramatiske begivenheder ved Verdensmesterskaberne i Quidditch. Det viser sig hurtigt for eleverne på Hogwarts, at det ikke er den eneste særlige begivenhed det år. Hogwarts skal nemlig være vært for den intermagiske Turnering i Magisk Trekamp, og Harry stilles over for de hidtil mest krævende udfordringer i sin troldmandskarriere. Mørkets repræsentanter lurer i hver en krog, og alt tyder på, at udfordringerne denne gang er mere, end Harry kan magte.

 

 

Harry Potter illustreret 3 - Harry Potter og fangen fra Azkaban

Harry Potter illustreret 3 - Harry Potter og fangen fra Azkaban

Med den illustrerede udgave af HARRY POTTER OG FANGEN FRA AZKABAN fortsættes den nye æra, hvor bøgerne om troldmanden HARRY POTTER får en ekstra vidunderlig dimension, der bl.a. gør dem velegnede som højtlæsningsbøger.

En farlig fange fra troldmandsfængslet Azkaban er undveget, og faren er så alvorlig, at Ministeriet for Magi ser sig nødsaget til at sende efterretninger til den ikke-magiske verden. Harry er specielt i fare, da fangen åbenbart er ude efter ham.

Kombinationen af forfatterens levende fortællestil, et farverigt persongalleri, fortællingens medrivende plot og Jim Kays fabelagtige illustrationer har på kort tid gjort den illustrerede version af HARRY POTTER til en verdenssucces af uhørte dimensioner.

 

Harry Potter Illustreret 2 - Harry Potter og Hemmelighedernes Kammer

Harry Potter Illustreret 2 - Harry Potter og Hemmelighedernes Kammer

Med den illustrerede udgave af HARRY POTTER OG HEMMELIGHEDERNES KAMMER fortsættes den nye æra, hvor bøgerne om troldmanden HARRY POTTER får en ekstra vidunderlig dimension, der bl.a. gør dem velegnede som højtlæsningsbøger.

Den 12-årige Harry Potter har trolddomsevner. Derfor er han blevet optaget på troldmandsskolen Hogwarts, som ligger i en parallelverden. Men nu indtræffer der uhyggelige og mystiske hændelser på troldmandsskolen.

Kombinationen af forfatterens levende fortællestil, et farverigt persongalleri, fortællingens medrivende plot og Jim Kays fabelagtige illustrationer har på kort tid gjort den illustrerede version af HARRY POTTER til en verdenssucces af uhørte dimensioner.

Harry Potter Illustreret 1 - Harry Potter og De Vises Sten

Harry Potter Illustreret 1 - Harry Potter og De Vises Sten

Med den illustrerede udgave af HARRY POTTER OG DE VISES STEN indledes en ny æra, hvor bøgerne om troldmanden HARRY POTTER får en ekstra vidunderlig dimension, der bl.a. gør dem velegnede som højtlæsningsbøger.

På sin 11-års fødselsdag opdager Harry Potter, at verden er helt anderledes end han troede. Således ændrer hele hans liv sig idet han opdager, at hans far var en berømt troldmand, hans mor en overordentlig dygtig heks og at han selv er en troldmand, der er selvskrevet til optagelse på en af verdens fineste troldmandsskoler – Hogwarts. På Hogwarts starter et eventyrligt liv for Harry, der, samtidig med at han skal vænne sig til troldmandsverdenen, må tage kampen op mod troldmanden, der dræbte hans forældre.

Kombinationen af forfatterens levende fortællestil, et farverigt persongalleri, fortællingens medrivende plot og Jim Kays fabelagtige illustrationer har på kort tid gjort den illustrerede version af HARRY POTTER til en verdenssucces af uhørte dimensioner.