Harry Potter


Hvis du ikke har læst Harry Potter endnu, ja så skynd dig at komme i gang! Og hvis du allerede har læst, ja så skynd dig at læse igen! J. K. Rowlings serie om den unge troldmand Harry Potter og hans venner Hermione Granger og Ron Weasley, der alle går på troldmandsskolen Hogwarts og forenes i kampen mod det onde, bliver ved med at begejstre både gamle og nye generationer verden over.

Illustreret

Harry Potter 1-7 - 25 års jubilæumsudgaver i bokssæt

Harry Potter 1-7 - 25 års jubilæumsudgaver i bokssæt

Nyt eksklusivt bokssæt

Vi fejrer 25-årsjubilæet for den første danske udgave af hele verdens mest elskede troldmand Harry Potter med et smukt og eksklusivt bokssæt.

I 25 år har Harry Potter-universet fortryllet danske læsere i alle aldre og mange er vokset op side om side med Harry, Hermione, Ron og alle de andre. Siden Harry første gang stod på Hogwarts-ekspressen, har verden føltes en lille smule mere magisk, og hvem bedre til at lære os om det godes evige kamp mod det onde end troldmændene, heksene og alle de magiske væsner på Hogwarts?

Dette eksklusive jubilæumsbokssæt med alle syv bøger i Harry Potter-serien fejrer vi de første danske udgaver, og det er derfor selvfølgelig Per O. Jørgensens ikoniske illustrationer, der pryder omslagene.

Mere Harry Potter