Din svampejagt begynder her!  

 

Med en god illustreret svampebog i sankekurven, kan du trygt bevæge dig ud i skovene og begynde jagten. Her kan du gå på opdagelse i flotte svampebøger, som både sikrer dig en fyldt kurv på din svampejagt, men som også tager dig med ind i svampenes forunderlige verden. 

 

SVAMPE – DU KAN SPISE af Jens H. Petersen er håndbogen til dig, der gerne vil finde de lækreste svampe til madlavning. I bogen sætter Jens H. Petersen fokus på de svampe, som kan bruges i køkkenet og som kan spises. Håndbogen er opbygget på en overskuelig, grafisk måde og den indeholder flotte og illustrative fotos, som også giver et godt billede af, hvilke svampe, du skal gå efter. 

 

Har du lyst til at dykke endnu længere ned i svampenes forunderlige verden? Så er Merlin Sheldrakes SVAMPENES FORUNDERLIGE LIV lige noget for dig. Det er en vidunderlig bog om svampenes store univers og deres sofistikerede eksistensform. Den overrasker og er tankevækkende læsning - og den åbenbarer svampenes natur og deres muligheder for os. SVAMPENES FORUNDERLIGE LIV henvender sig til et bredt publikum, fordi den blander naturfortælling med videnskabsformidling, kulturhistorie og uden personlige fortælling.

Start din svampejagt med disse bøger: