Din svampejagt begynder her!

Med en god illustreret svampebog i sankekurven, kan du trygt bevæge dig ud i skovene og begynde jagten. Her kan du gå på opdagelse i flotte svampebøger, som både sikrer dig en fyldt kurv på din svampejagt, men som også tager dig med ind i svampenes forunderlige verden. 

Danmarks skove bugner af svampe, når efteråret nærmer sig, og så er det vigtigt at kunne kende forskel. DANMARKS SVAMPE af Jan Vesterholt er en udførlig svampebog til dig, der gerne vil vide mere om de danske svampe. Med DANMARKS SVAMPE er du klar til at gå på svampejagt og få alle de gode sager med hjem.

 

SVAMPE – DU KAN SPISE af Jens H. Petersen er håndbogen til dig, der gerne vil finde de lækreste svampe til madlavning. I bogen sætter Jens H. Petersen fokus på de svampe, som kan bruges i køkkenet og som kan spises. Håndbogen er opbygget på en overskuelig, grafisk måde og den indeholder flotte og illustrative fotos, som også giver et godt billede af, hvilke svampe, du skal gå efter.

NORDEUROPAS SVAMPE 1-2 af Jens H. Petersen og Thomas Læssøe er et detaljeret og omfattende, men tilgængeligt værk om svampe. Bogen er med sine 1.717 sider den hidtil mest omfattende europæiske svampebog. De to bind behandler over 2.800 svampearter med over 10.000 billeder og beskrivelser af de enkelte arter inkl. forvekslingsmuligheder.

Har du lyst til at dykke endnu længere ned i svampenes forunderlige verden? Så er Merlin Sheldrakes SVAMPENES FORUNDERLIGE LIV lige noget for dig. Det er en vidunderlig bog om svampenes store univers og deres sofistikerede eksistensform. Den overrasker og er tankevækkende læsning - og den åbenbarer svampenes natur og deres muligheder for os. SVAMPENES FORUNDERLIGE LIV henvender sig til et bredt publikum, fordi den blander naturfortælling med videnskabsformidling, kulturhistorie og uden personlige fortælling.

Start din svampejagt med disse bøger: