Bogen til dåbsbarnet

Hvad giver man i barselsgave, dåbsgave eller navngivningsgave? Bøger selvfølgelig! Bøger er simpelthen geniale som gaver. For når du giver en bog, giver du en samling af gyldne læsestunder og et helt univers fuld af nye perspektiver på verden og livet. Måske giver du endda en stærk læseoplevelse, du selv har haft, videre til en af dine kære. Men hvilke bøger skal du vælge? Her kommer en masse gode bud til firkantede dåbsgaver, der vil vække lykke i den nye familie.

Klassikere for børn

Klassiske børnebøger er en oplagt barnedåbsgave. Smukt indbundne og med garanti for gode og langtidsholdbare historier. Giv en bog, du selv har elsket som barn, til det lille dåbsbarn.

Papbøger

Papbøger er et hit til de små. Her har vi samlet nogle af de bedste papbøger, som du kan give i dåbsgave.
Samlede eventyr og historier Blå

Samlede eventyr og historier Blå

H.C. Andersens Samlede eventyr og historier i Jubilæumsudgaven i en smuk kassette. Med blåt omslag. Illustreret med Vilhelm Pedersen og Lorenz Frølichs klassiske tegninger, som er gengivet efter de originale tryk, udlånt af H.C. Andersens Hus i Odense.

Bogen findes også med rødt omslag.

 

Leg & læring

Bøger, der udvikler børns viden og færdigheder og taler til deres nysgerrighed og videbegærlighed er en god dåbsgave. Mange af disse bøger har flotte tegninger, som man kan se på, allerede mens barnet er baby, og når barnet bliver ældre, kan man nærlæse dem sammen.

Børnebøger

Fine bøger til de mindste, til højtlæsning og snak om billeder. Bøger, der har potentiale til at blive det lille barns favoritter de næste mange år.

Familieliv

Gode bøger til de nybagte forældre med brugbare råd og viden om forældreskab, opdragelse og børns udvikling. Forældreskab kan føles som en jungle, men disse bøger giver gode bud på, hvilken vej man kan gå.
De små synger - 75-års jubilæumsudgave

De små synger - 75-års jubilæumsudgave

Luksus-jubilæumsudgave med guldtryk på omslaget.

I 2023 er der 75 år siden, at De små synger udkom første gang. Altså den klassiske sangbog for børn i alle aldre med kendte og elskede sange og sanglege, lige fra "Se den lille kattekilling" til "Der er et yndigt land". Med noder, den allerførste nodelære og alle de kendte illustrationer af Bitte Böcher.