Gaver til konfirmation

Boggaver til konfirmanden
Konfirmationen er en stor dag, hvor unge mennesker træder ind i voksnes rækker.
Og hvad er bedre end en bog til at sende dem godt på vej? Find den helt rigtige boggave her - vi har samlet alt det bedste fra tidsløse klassikere, gribende romaner og digte til fagbøger om strik, historie og sport. God læselyst!

Unge fremtidsdrømme

Sådan overlever du livet

Sådan overlever du livet

Sådan overlever du livet er 100 gode råd om uønsket hårvækst, kærlighed, alkohol, neuroser, jalousi, forældre, selvhad, sex, selfies og anusblegning til teenagere og alle andre. De 100 råd, der er tegnet og fortalt af Maren Uthaug, kendt fra Politiken med striben Ting jeg gjorde, er overraskende, alvorlige og meget lidt alvorlige.
Selv er Maren Uthaug mor til tre store piger – og hendes kærlige, sjove, kloge og lige-i-ansigtet råd om alt fra billeder af kønsdele til religion og forelskelse er solid livsvisdom til søde, skrækkelige, sårbare, skøre og skønne teenagere med livet foran sig.

Tidløse klassikere

Alt om ungdomsliv

Til romanslugeren

Krystalbogen fra Soulful

Krystalbogen fra Soulful

Krystalbogen fra Soulful guider dig igennem krystallernes magiske verden, der er fyldt med skønhed, energier og livskraft, så du kommer til at kunne bruge krystaller til at opnå balance og få mere overskud og glæde i livet.

Krystalbogen gør det enkelt og overskueligt at finde præcis den krystal, der hjælper dig – samtidig forklares krystallernes oprindelse, historie, terminologi og anvendelse ved hjælp af historiske kilder, tankevækkende myter og også underholdende og fantastiske fortællinger.

Krystalbogen fra Soulful rummer et indeks med 55 af de mest udbredte krystaller, så du kan blive guidet, uanset om du er optaget af ubalancer, symptomer, indretning med krystaller, stjernetegn, chakraer og meget andet.

Forfatter Ditte Kreuz er oprindeligt uddannet lærer, men driver i dag succesforretningen Soulful fra sit vestjyske hjem. I bogen vejleder hun med udgangspunkt i sin personlige historie, der er præget af angst og sygdom, plus sine erfaringer fra de mange kunder og følgere på Instagram.

Til den kreative sjæl

Vild med sport

Danske digte

Pragtudgaver af alletiders børnebøger

Til den videbegærlige