Kristin Hannah

Beskrivelse

Kristin Hannah (f. 1960) er uddannet advokat og bor i henholdsvis Pacific Northwest og på Hawaii. Hun debuterede som forfatter i 1990 og har siden skrevet over tyve romaner, hvoraf tre er udkommet på Cicero, nemlig Sommerøen (2002), Roser i december (2003) og Nattergalen (2016), der blev hendes internationale gennembrud.

Læs mere på kristinhannah.com

Fotograf: Charles Bush

Læs mere

Seneste udgivelse

Nattergalen

Et gribende portræt af to søstre i det besatte Frankrig under 2. verdenskrig og de ofre, de er villige til at bringe for deres land og dem, de elsker.

I den lille franske by Carriveau i året 1939 er Vianne Mauriac alene tilbage med sin datter Sophie, efter at hendes mand, Antoine, er taget til fronten. Da tyskerne besætter store dele af landet, må Vianne vælge imellem at opgive deres lille hus eller have en tysk kaptajn indkvarteret. Og det er bare det første af en række svære valg, hun må træffe for at beskytte sig selv og sin datter, mens hun venter på nyt om Antoine.

Viannes lillesøster Isabelle er hos deres far i Paris, da tyskerne invaderer byen. Sammen med tusindvis af andre parisere forlader hun byen og drager til fods mod Carriveau. På vejen oplever hun krigens gru på nærmeste hold og møder en ung modstandsmand, som hun forelsker sig hovedløst i. Men da han svigter hende, må hun blive hos Isabelle i Carriveau, hvor hun involverer sig i modstandskampen og gang på gang sætter livet på spil for at redde andre og for et frit Frankrig.

 

Pressen skriver:

»Det er en tåreperser. Læs 30 sider, og du har brugt lige så mange Kleenex!«
***** – Femina
 
»Kristin Hannah veksler fermt mellem skildringerne af søstrenes forskellige attituder til besættelsen, krigen og tyskerne.«
Weekendavisen

Bøger af Kristin Hannah

Tilføj til ønskeliste

Nattergalen

Kristin Hannah

Tilføj til ønskeliste

Nattergalen

Kristin Hannah