Columbus Leth

Beskrivelse

Columbus Leth

Columbus er en passioneret fluefisker. Han har rejst til alle de bedste lokationer i verden, for at fiske og lave film om verdens bedste laksefiskeri. Med ham er hans venner, The Salmon Junkies, der er blandt de førende fluefiskere i verden. Ud over, at Columbus er en af de førende madfotografer i Danmark, har han også vundet mange priser for sine smukke kogebøger, billeder, og film.

Foto: Nikolaj Juel-Christiansen og Columbus Leth, 2017

Læs mere

Seneste udgivelse

Brændt røget hængt sprængt

En passioneret jæger og kok laver sammen med en inkarneret lystfisker og fotograf lækker og moderne mad med ingredienser fra naturen. Sammen kaster de sig ud i de vilde teknikker, som kan bringe den friskfangede fisk og det nyligt nedlagte vildt til helt nye smagshøjder. De dykker ned i traditionelle og ældgamle teknikker, for at bruge dem på nye måder, der bringer vilde spiser ind på spisebordene. Mad over bål, kold- og vamrøgning, saltning og tørring. 

”Vi har brugt de sidste par år på at fiske og jage, og være ude i naturen så meget som muligt. Vi har lavet mad i det fri, ofte direkte i gløderne. Vi har sovet under åben himmel, og duften af bål og eventyr hænger stadig i vores tøj”.

Take a walk on the wild side – i naturen og derhjemme i køkkenet.

Bøger af Columbus Leth