Columbus Leth

Beskrivelse

Columbus Leth

Columbus er en passioneret fluefisker. Han har rejst til alle de bedste lokationer i verden, for at fiske og lave film om verdens bedste laksefiskeri. Med ham er hans venner, The Salmon Junkies, der er blandt de førende fluefiskere i verden. Ud over, at Columbus er en af de førende madfotografer i Danmark, har han også vundet mange priser for sine smukke kogebøger, billeder, og film.

Foto: Nikolaj Juel-Christiansen og Columbus Leth, 2017

Læs mere

Seneste udgivelse

Walk on the wild side

En passioneret jæger og kok gør sammen med en ligeså ivrig lystfikser og fotograf op med myten om, at det er svært at lave mad med vildt, fisk og vilde ingredienser. En bog ikke kun til jægere og lystfiskere, men til dig som bare elsker god mad. Take a walk on the wild side - og så ud i køkkenet.

 

Ambitionen er, at bogen skal gøre madlavning med vilde råvarer mere moderne og tilgængelig for alle. Forfatterne vil inspirere til at gå i køkkenet og bringe vild mad ind i stuerne. De vil afmystificere madlavning med vildt og vilde råvarer. Bogen taler til jægerne, fiskerne og madelskerne i øjenhøjde på en uprætentiøs og ligefrem facon.

Bøger af Columbus Leth