Brændt røget hængt sprængt

En passioneret jæger og kok laver sammen med en inkarneret lystfisker og fotograf lækker og moderne mad med ingredienser fra naturen. Sammen kaster de sig ud i de vilde teknikker, som kan bringe den friskfangede fisk og det nyligt nedlagte vildt til helt nye smagshøjder. De dykker ned i traditionelle og ældgamle teknikker, for at bruge dem på nye måder, der bringer vilde spiser ind på spisebordene. Mad over bål, kold- og vamrøgning, saltning og tørring. 

”Vi har brugt de sidste par år på at fiske og jage, og være ude i naturen så meget som muligt. Vi har lavet mad i det fri, ofte direkte i gløderne. Vi har sovet under åben himmel, og duften af bål og eventyr hænger stadig i vores tøj”.

Take a walk on the wild side – i naturen og derhjemme i køkkenet.

  • Antal sider240
  • Højde266 mm
  • Bredde198 mm
  • Dybde24 mm
  • Vægt1015 g
  • FormatIndbundet
  • ISBN9788702294965
  • Udgave1
  • Udgivelsesdato13-10-2020
PRIS349,95 kr.

Køb hos

Bøger af samme forfatter

Produkter i samme kategori