Redaktion Flamingo

Børn & Unge

Bøger, der sætter spor. Bøger, der samler generationer. Bøger, der skaber læselyst og læseglæde.

Gyldendal Børn & Unge

Bøger, der sætter spor. Bøger, der samler generationer. Bøger, der skaber læselyst og læseglæde.

På Gyldendal Børn & Unge udgiver vi bøger, der åbner døre til ukendte og kendte universer. Bøger, der gør os klogere på os selv, på andre og på verden. Bøger, der giver oplevelser for livet. Bøger fulde af røverhistorier, historier fra den virkelige verden, eventyr, rim og remser, viden og fakta.

Vi udgiver de allerbedste danske og oversatte bøger for børn, unge og næsten voksne – og inden for næsten alle genrer. Vi vil gerne skabe varig læselyst og inspirere børn til at holde af god litteratur, helt fra de er små; og derfor brænder vi for at udgive bøger, der kan gribe dem om hjertet, indfange deres drømme, vække deres nysgerrighed og give dem lyst til at læse mere – og blive ved med det.

Vi er altid på udkig efter de vildeste og mest velskrevne historier, de mest fascinerende fagtekster og de dygtigste illustratorer og grafikere. Når vi kobler forskellige kunstneriske og faglige kompetencer på den helt rigtige måde, opstår der indimellem netop den magi, der skaber en ny klassiker.

Vi ser det som en vigtig opgave at spotte nye talenter og få dem til at blomstre, og vi bestræber os på at tilbyde et inspirerende og professionelt forlagshjem for dygtige forfattere og illustratorer. På den måde kan vi sammen fortsætte med at udgive litteratur af høj kvalitet for børn og unge.

LÆNGE LEVE LÆSELYSTEN.

Følg Børn & Unge

 

Følg DanskLitt

 

Kontakt redaktionen

Interview

Trine Bundsgaard: ”Det kan godt være en overvindelse at give sig selv lov til at folde sin fantasi ud”

21-01-2021

Børnebogsforfatter Trine Bundsgaard fik sat det sidste punktum i flere skriveprojekter i 2020. Nu skal hun til at finde på sin næste historie og deler sine bedste tips til dig, der går rundt med en forfatterdrøm i maven.

StineStregen
Interview

StineStregen: ”Jøsses, hvor jeg savner alt det uplanlagte og tossede”

29-01-2021

Børnebogsforfatter og illustrator StineStregen ser frem mod et nyt år, hvor der er plads til mere liv og glæde. Og så håber hun at flere af landets forældre vil have øje for alt den nye kvalitetslitteratur, der produceres til børn. 

Nye bøger fra Gyldendal Børn & Unge

Gå på opdagelse i alle bøger fra Gyldendal Børn & Unge

FILTRER SØGNING

Forfattere

Materialetype