Villads fra Valby


Villads fra Valby er Anne Sofie Hammers anmelderroste serie om en helt almindelig dreng, som elsker at lege med sine venner. Villads er altid fuld af gode ideer – nogle gange lidt for gode. Læs med, når Villads kommer galt afsted, eller når han folder sig ud som dyrepasser, indbrudstyv og fodboldspiller.

Nyeste udgivelser

Dyk ned i de kendte børnefigurer

Serieguide til bøgerne om VILLADS FRA VALBY

Bøgerne om VILLADS FRA VALBYer farverigt illustreret af Dina Gellert og Lea Letén og skrevet af Anne Sofie Hammer, som også står bag JAGTEN PÅ NAZISTERNES GULD og MAGELØSE MAGDA. Allerede ved udgivelsen af den første VILLADS FRA VALBY i 2009, blev serien en enorm succes, og man kunne i årene efter finde VILLADS FRA VALBY som Læs Selv, aktivitetsbøger, billedbøger og sin helt egen film. Nu er der efterhånden udgivet så mange bøger i serien, at det kan være nemt at miste overblikket. Vi har derfor samlet alle VILLADS FRA VALBY-bøgerne i rækkefølge herover.

Bogserien er især velegnet til børn i aldersgruppen 5-9 år, som er ved at blive færdige i børnehave eller begynde i skole. Du kan finde bøgerne om Villads både som e-bog, lydbog og trykte bøger – men vær forberedt på, at når det er Villads, har tingene det med at udvikle sig lidt anderledes end planlagt. Han keder sig nogle gange, ham Villads, men det er meget svært at kede sig i hans selskab.