Anne Sofie Hammer

Beskrivelse

Anne Sofie Hammer (f.1972) er cand. mag. i dansk og pædagogik. Hun debuterede i 2009 med Villads fra Valby . Siden er der udkommet en række bøger om Villads, der også har lagt grund til både spillefilm, trafikklub, brætspil og teater.

Anne Sofie Hammer er også forfatter til højtlæsningsbøgerne Paris Belinda Hansen (2014) og den prisvindende Vi ses, Pellerøv (2017), samt ungdomsromanen Mig og Dylan Walker: eller historien om, hvordan jeg ødelagde mit sidste skoleår (2016). Senest har hun haft stor succes med serien om Mageløse Magda.

Læs mere om forfatteren: www.annesofiehammer.dk

Læs mere

Seneste udgivelse

Magda vil hellere lege

I Anne Sofie Hammers nye bog om Mageløse Magda, finder Magda på nye, spændende lege, som hendes babysitter, Nisse, skal være med i, og hun stiller som altid spørgsmål til de mærkelige regler og systemer, som de voksne har bestemt.

Magdas mor siger, at Magda ikke selv kan finde ud af af klippe sit hår. Og far siger, at hun ikke kan klatre i prinsessekjole. Men Magda kan begge dele. Hun kan også lave fin mad af cornflakes og remoulade, hoppe i mors og Anders’ seng og læse godnathistorie helt uden at kigge på bogstaverne.

Magda vil hellere lege er en ny, humoristisk højtlæsningsbog af forfatteren til Villads fra Valby. Bogen er en selvstændig fortsættelse til Magda vil selv bestemme.

Bøger af Anne Sofie Hammer

Vis mere
Tilføj til ønskeliste

Vi ses, Pellerøv!

Anne Sofie Hammer

Tilføj til ønskeliste

Villads fra Valby

Anne Sofie Hammer