Læs artiklen

Robert Galbraith: DEN HVIDE DØD

Robert Galbraith: DEN HVIDE DØD

DEN HVIDE DØD er et nervepirrende mysterium og en spændende fortsættelse af historien om Cormoran Strike og Robin Ellacott.

Da Billy, en plaget ung mand, opsøger Cormoran Strike og fortæller om en forbrydelse, han så, da han var lille, efterlader det privatdetektiven dybt foruroliget.

Strike og hans tidligere assistent Robin Ellacott – nu partner i detektivbureauet – forsøger at komme til bunds i Billys historie og føres ad kringlede veje gennem Londons gyder til de hemmelighedsfulde gange i parlamentet og et smukt, men dystert herresæde langt ude på landet.

Sideløbende med denne labyrintiske efterforskning er Strikes eget liv langt fra enkelt: Hans nye berømmelse hæmmer hans muligheder som privatdetektiv, og forholdet til hans tidligere assistent er presset. Strike har mere end nogensinde brug for Robin i sit arbejde, men deres personlige forhold er mere indviklet end som så …

Romanen er skrevet af J.K. Rowling under pseudonymet Robert Galbraith. J.K. Rowling er forfatter til HARRY POTTER-serien og DEN TOMME PLADS.

Artikel

Robert Galbraith: Jeg ville tilbage til begyndelsen af en skrivekarriere

Robert Galbraiths serie om Cormoran Strike er en klassisk nutidig kriminalhistorie med et gennemført plot, gennemførte karakterer og detaljer – anerkendt af kritikere og krimielskere. De første tre romaner GØGENS KALDENSILKEORM og ONDSKABENS HØST toppede alle de nationale og internationale bestsellerlister. Den fjerde bog i serien, DEN HVIDE DØD, er ude nu.

Læs artiklen her