Alt det mørke vi ikke ser – Fra al-Hol-lejren til en flygtningelejr i Stillehavet

Onsdag d. 29. maj kl. 16 - 19 / Klareboderne 3, 1115 København

Anne Lise Marstrand-Jørgensen i samtale med Tahir Mirza og Maria Milland. Hvordan er det at leve i en flygtningelejr langt væk fra omverdenens øjne - på en stillehavsø eller ude i den syriske ørken?

Køb billet 50 kr.(+ gebyr) her


 
Forfatterne Tahir Mirza og Maria Milland har begge været udstationeret for internationale organisationer til "opbevaringslejre" for mennesker, Mirza som kulturtolk, Milland som fødselslæge og gynækolog.

I 2023 udgav Tahir Mirza romanen Nauru og i begyndelsen af 2024 kom Maria Milland med den dokumentariske bog Født i helvedes forgård. En førstehåndsberetning fra al-Hol-lejren. De har på hver deres måde forsøgt at beskrive noget mørkt og fordækt, beskrive en virkelighed, som de færreste har et indblik i - for har verden en interesse i at høre den barske historie om dem, som samfundet har dømt ude?

Med deres debutværker kaster forfatterne på hver deres måde lys ind i mørket, Mirza med en forfatteruddannelse i bagagen, Milland med speciallægens saglige beskrivelse. Du inviteres til sammen med forfatterne at undersøge alt det mørke vi ikke vil se.

Der vil være mulighed for at købe begge bøger til arrangementet med 20% rabat.

Pris 50 kr.(+ gebyr)
Du kan købe din billet her.