J. R. R. Tolkien-klassikere i nye klæder

 

J. R. R. Tolkien-klassikeren Hobbitten udkommer d. 22. september i to nye smukke versioner, der vil pryde boghylden. Hobbitten er Tolkiens udødelige romanklassiker om hobbitten Bilbo Sækker, der meget mod sin vilje bliver udpeget af troldmanden Gandalf til at ledsage tretten dværge på deres generobringstogt af den enorme skat, der nidkært vogtes af dragen Smaug. Og som undervejs tilfældigt render ind i mørkevæsenet Gollum og vinder hans mærkelige ring fra ham i en dyst om ordspil og gåder. 

For første gang i en dansk udgave: Tolkiens klassiker Hobbitten med illustrationer af Tove Jansson. llustrationerne følger Janssons kendte streg, som vi kender den fra Mumi-bøgerne. Bogen er med over 50 sort-hvide illustrationer af Tove Jansson, der i sin tid blev spurgt, om hun ville illustrere bogen af selveste Astrid Lindgren, dengang Lindgren arbejdede på et svensk forlag, der skulle genudgive bogen.

Du kan forudbestille denne udgave med Tove Janssons kendte streg eller den anden nye udgave i lærredsbind, som er en gengivelse af udgaven fra 2019 med Rane Willerslevs forord nedenunder. 

Hvis de skal have selskab på boghylden, kan du også klikke Ringenes Herre 1-3 hjem i de flotteste lærredsindbundne udgaver med illustrationer af Ingahild Grathmer.

Læs eller genlæs den udødelige klassikertrilogi om hobbitten Frodo, der arver en mystisk ring af sin onkel Bilbo. Men Ringen tilhører Ondskabens Fyrste, Sauron den Store, der kan gøre sin magt fuldkommen, hvis den kommer tilbage i hans besiddelse. Frodo må derfor forlade sit elskede hjem i Herred for at rejse til Dommedagsbjerget og tilintetgøre Ringen. Med sig på rejsen har han troldmanden Gandalf, elveren Legolas, dværgen Gimli, mennesket Boromir, tre af sine nærmeste hobbitvenner samt ikke mindst den hemmelighedsfulde Traver.

Vi har samlet alle bøgerne i serien her, så du bare kan gå i gang.

God læselyst!

Ringenes Herre 3

Ringenes Herre 3

Tredje bind af Tolkiens udødelige klassiker om hobbitten Frodo, der arver en mystisk ring af sin onkel Bilbo. Men Ringen tilhører den onde fyrst Sauron, der vil bruge den på at underlægge sig verden. Frodo må forlade sit elskede Herred for at rejse til Dommedagsbjerget og tilintetgøre Ringen. Med sig på rejsen har han troldmanden Gandalf, elveren Legolas, dværgen Gimli, mennesket Boromir, tre af sine nærmeste hobbitvenner samt ikke mindst den hemmelighedsfulde Traver.