Er der en engel til stede?

En podcast med Ellen Hillingsø
Til daglig lever hun af at være skuespiller og er vant til at stå på en scene og træde ind i roller som andre karakterer. Men Ellen Hillingsø har en ukendt side, som hun nu folder ud som vært på en podcastserie hos Gyldendal. Ligesom mange andre i Danmark er hun nemlig nysgerrig efter at vide, om der er noget, der er større end os selv.

Derfor har hun opsøgt en række mennesker, for hvem tro, åndelighed og spiritualitet er et vigtigt fundament i livet. Det er der blevet en lang række spændende samtaler ud af.

 

 

Lyt med i podcast-serien ER DER EN ENGEL TIL STEDE? Apple eller Spotify

Charlotte Rørth

Mødet med Jesus

Ellen er taget til Løgumkloster for at møde forfatteren Charlotte Rørth, der har set Jesus i et sakristi i Spanien. En oplevelse, der ændrede hendes liv.

Lyt på Apple Podcast
Lyt på Spotify

Rikke Hertz

At være clairvoyant

Rikke Hertz voksede op i en religiøs familie og levede som voksen et travlt liv som forretningskvinde. Men en dag ændrede alt sig. Hun blev erhvervsclairvoyant. 
Lyt på Apple Podcast
Lyt på Spotify
Søren Gade

Stærk i troen

Selv om kristendommen fylder meget i Søren Gades liv, blev troen udfordret da han først mistede moren, så onklen og til sidst sin hustru til kræft.

Lyt på Apple Podcast
Lyt på Spotify
Anja C. Andersen

Viden og tro

Kan man både tro og vide? Det kan og gør Anja C. Andersen, der er astrofysiker og kristen. Hun udelukker nemlig ikke, at der findes både engle og ufoer.


Lyt på Apple Podcast
Lyt på Spotify
Bente Scavenius

Ånden i naturen

Nogle landskabsmalerier kan få kunsthistoriker Bente Scavenius til at græde, men det er i naturen, at hun har haft så stærke oplevelser, at hun uden tvivl bekender sig til noget, der er langt større end os selv.
Lyt på Apple Podcast
Lyt på Spotify
Thure Lindhardt

Præstesøn uden tro

Han er vokset op i et kristent hjem og elsker at læse Bibelen, alligevel vil han ikke binde sig til troen. Ellen taler med Thure Lindhardt om Paulus og åndelighed. 

Lyt på Apple Podcast
Lyt på Spotify
Kjeld Hillingsø

Om tro og bønner

Hjemme os familien Hillingsø har de altid bedt aftenbøn, og så har historier om spiritualitet og unaturlige hændelser altid fyldt. Lyt med, når Ellen taler med sin far, Kjeld. 
Lyt på Apple Podcast
Lyt på Spotify
Michael Brautsch

Præsten fik et kald

Hans store drøm var at blive skuespiller, men i julen 1991 fik Michael Brautsch et kald, da han sad og så tv. Han skulle være præst, sagde en stemme.

Lyt på Apple Podcast
Lyt på Spotify

Få mere viden

Lyt til Gyldendals podcasts, der giver indblik i forfatterens tanker og arbejde med bøgerne fra din bogreol