Lars Kjaedegaard

LARS KJÆDEGAARD: EN AF DANMARKS MEST LÆSTE KRIMIFORFATTERE

Krimiforfatter Lars Kjædegaard udgav i 1981 sin første bog og har siden skrevet over 40 anmelderroste romaner. I år kan Lars Kjædegaard fejre 40 års jubilæum, og det markeres med to nye udgivelser. Her på siden kan du dykke ned i Lars Kjædegaards forfatterskab og blandt andet finde ud af, hvilke to nye romaner, der udkommer i 2021.

Se traileren til Hvid & Belling-krimiserien her

Lars Kjædegaard er især kendt for sine anmelderroste krimiserier Hvid & Belling og Agnes Hillstrøm, der indtil videre tilsammen består af knap 20 romaner. Hvis du også er vild med Anges Hillstrøm- eller Hvid & Belling-serien, så kan du læse om mere om serierne her, og hvor du skal starte: Lars Kjædegaards krimiserier Hvid & Belling og Agnes Hillstrøm.

I forbindelse med Lars Kjædegaards 40-års jubilæum udkommer hans selvbiografi "Lang dag mand" samt 14. bog i krimiserie Hvid & Belling, der svarer til andet bind i denne serien, med titlen "Løgn i din hals". Vil du læse mere om hans forfatterskab og den nye roman i Hvid & Belling-serien, så klik her: Lars Kjædegaard fejrer 40-års jubilæum: ”At skrive er en måde at leve på”.

Se traileren til Agnes Hillstrøm-serien her

Find alle bøger af Lars Kjædegaard her

Læs Lars Kjædegaards autoroman LANG DAG MAND herunder:

 

Om lars kjædegaard  Lars Kjædegaard (f. 1955) debuterede i 1981 med romanen ”Sidste år”. Siden da har han med sit forfatterskab beriget os med 40 fantastiske, detaljerede og spændingsfyldte romaner, heriblandt kriminalromaner og historiske romaner. I dag er Lars Kjædegaard en af Danmarks mest læste krimiforfattere, og 2021 har han 40-års forfatterjubilæum. I den forbindelse udkommer der to nye bøger: 14. bog i krimiserien Hvid & Belling, der svarer til andet bind i denne serie, med titlen "Løgn i din hals" og selvbiografien "Lang dag mand".

Hør Lars Kjædegaard fortælle om sit forfatterskab