34_checkmark

Fragt kun 29,95 kr. 

Lars Kjaedegaard

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Guide til rækkefølgen på Lars Kjædegaards krimiserier: Hvid & Belling og Agnes Hillstrøm

 

Lars Kjædegaard er i dag en af Danmarks mest læste krimiforfattere. Han er især kendt som forfatteren til de to krimiserier om Agnes Hillstrøm og Hvid & Belling. I det følgende guider vi dig gennem hans forfatterskab på netop disse to krimiserier, der tilsammen består af 19 bøger, og giver dig et overblik over rækkefølgen.

 

Hvid & Belling

Første bog i krimiserien Hvid & Belling udkom i 2011 med titlen Smukke Jan, og i februar 2021 udkommer 14. bog- Løgn i din hals, der sammen med forgængeren Rige svin udgør de to forhistorier til serien. I Hvid & Belling-serien følger vi efterforskerne Anita Hvid og Thor Belling. På nervepirrende vis og med stor spænding følger vi med i deres arbejde med drabsefterforskning, og med fine og detaljerede miljø- og personskildringer bliver vi introduceret for helt almindelige mennesker i ualmindelige situationer.

Hvert bind har sit eget plot og kan således læses uafhængigt af resten af serien. Men ønsker du at komme helt ind under huden på Hvid og Belling og deres medrivende og hårrejsende arbejde, så anbefaler vi, at du dykker ned i hele serien. De to nyeste bind i serien Rige svin og Løgn i din hals fungerer som en forhistorien til resten af serien. Vi foreslår derfor, at du starter der, hvis du ikke allerede har læst de tidligere bind.

Se med neden for hvor vi guider dig gennem seriens rækkefølge. 

 

Hvid og Belling RaekkefoelgeRækkefølgen på Lars Kjædegaards Hvid & Belling-serie

Find bøgerne i Hvid & Belling-serien her

Agnes Hillstrøm

I 2020 udkom Lars Kjædegaards nyeste krimiserie Agnes Hillstrøm. Serien består indtil videre af fem romaner og bliver i 2021 udvidet med yderligere to bind. I krimiserien Agnes Hillstrøm møder vi makkerparret bestående af den garvede seniorefterforsker Agnes Hillstrøm og hendes unge assistent Otto Vang. Drevet af karakterernes interaktion og dialog følger vi Hillstrøm og Vang på deres drabsefterforskning rundt i Danmark for at opklare uhyggelige mordforbrydelser. Agnes Hilstrøm-serien er en skildring af ægte mennesker, der søger at sikre retfærdighed, løse alsidige problemer og hjælpe folk. 

Få overblik over rækkefølgen på Agnes Hillstrøm-serien nedenfor.

Agnes Hillstroem serieraekkefoelge

Find bøgerne i Agnes Hillstrøm-serien her

Om lars kjædegaard  Lars Kjædegaard (f. 1955) debuterede i 1981 med romanen ”Sidste år”. Siden da har han med sit forfatterskab beriget os med 40 fantastiske, detaljerede og spændingsfyldte romaner, heriblandt kriminalromaner og historiske romaner. I dag er Lars Kjædegaard en af Danmarks mest læste krimiforfattere, og 2021 har han 40-års forfatterjubilæum. I den forbindelse udkommer der to nye bøger: 14. bog i krimiserien Hvid & Belling, er svarer til andet bind i denne serie, med titlen "Løgn i din hals" og selvbiografien "Lang dag mand".