Hun blev bestialsk myrdet. Hvorfor havde hun ikke gjort modstand?

Hun blev bestialsk myrdet. Hvorfor havde hun ikke gjort modstand?

Den moderne mand er i fokus i ny krimi i Kastrup-serien. Læs om seriens treer, GÆSTEN, her - og klik dig videre til toeren og etteren.

Den tredje roman i Robert Zola Christensens krimiserie med efterforskeren Bent Kastrup foregår på et jysk universitet. Et miljø, som forfatteren kender ud og ind, da han er forsker ved Lunds universitet.

I krimien GÆSTEN myrdes en kvindelig forsker på brutal vis. Intet tyder på, at hun har gjort modstand. Og mens jagten på motivet og morderen går ind, bliver også den garvede efterforsker tvunget til at konfrontere sit eget liv og de eksistentielle spørgsmål, ingen undgår.

GÆSTEN er en spændingsdrevet, traditionel krimi, men Robert Zola Christensen har også fokus på Kastrups livtag med livets mening, som gennemsyrer og forpurrer plottet.

»Bent Kastrup oplever en stigende sårbarhed samtidig med, at han professionelt bliver stærkere. Vi lever i en tid, hvor mænds og kvinders selvopfattelse, indbyrdes relation og familien er i spil, og den moderne mands udfordringer optager mig ekstremt meget«, siger Robert Zola Christensen.

Serien består af IS I BLODET, ADAMS FORBANDELSE og GÆSTEN.

Find bøgerne i serien her

Redaktionen anbefaler: