Lotte Andersen og Amalie Kestler fortæller om bogen om Carl Nielsen og Anne Marie Carl-Nielsen

Lotte Andersen og Amalie Kestler fortæller om bogen om Carl Nielsen og Anne Marie Carl-Nielsen

Til #forfattermorgen på Gyldendal fortalte forfatterdebutanterne Lotte Andersen og Amalie Kestler om deres arbejde med CARL & MARIE – bogen om komponist Carl Nielsen og billedhugger Anne Marie Carl-Nielsen. Et for datiden (ca. 1900) atypisk ægtepar.

Lotte Andersen, der også er skuespiller og dramatiker, læser op fra kunstnerparrets brevveksling. Amalie Kestler er journalist og redaktør.

Interviewer: Janne Breinholt Bak, som har været bogens redaktør.

↑ Klik play herover for at starte videoen

Køb bogen her

Få hjælp lidt at få læst lidt mere. Bare lidt.

Gør som over 85.000 andre: Skriv dig op til Gyldendals gratis mailmagasin – og bliv holdt til læseilden!

Artikel

Lasse Lavrsen: Der er visse sammenhænge mellem at få rotter og at blive skilt

Lasse Lavrsen fortæller til #forfattermorgen på Gyldendal om bogen ROTTER OG SKILSMISSE. Interviewer: Redaktør Leila Vestgaard.

Se interviewet her
Artikel

Forfattermorgen: Christian Mørk fortæller om romanen I GODE HÆNDER

I GODE HÆNDER er en roman af Christian Mørk, der som teenager gik til alternativ behandling hos en kvinde, der kaldte sig Anne Marie Lenssinger. For nylig fandt han ud af, at Lenssinger var den samme som Jenny Holm – en berygtet nazispion og torturbøddel under Anden Verdenskrig. I GODE HÆNDER er historien om, hvad Mørk ville have gjort, hvis han havde kendt til kvindens fortid dengang. Her fortæller han selv til #forfattermorgen på Gyldendal – interviewer er forlagets litterære direktør, Johannes Riis.

Se interviewet her
Artikel

Pia Tafdrup: Vi bygger vores liv på erfaringer med sansninger

Forfatter Pia Tafdrup fortæller her om bind 3, SYNET AF LYS, i hendes fembindsserie med digte om vores sanser. Sanser er meget mere end vi går og gør os begreb om i hverdagen, mener hun. Interviewet fandt sted på forlaget Gyldendal til #forfattermorgen; litterær direktør Johannes Riis stod for spørgsmålene. Klik play for at se med.

Se interviewet her
Artikel

Theis Ørntoft: Jeg er en abe spundet ind i civilisation og teknologi

Hør her forfatteren Theis Ørntoft fortælle om hvad der har drevet ham i mål med romanen SOLAR. Interviewet fandt sted på forlaget Gyldendal til #forfattermorgen; romanens redaktør, Mette Mortensen, stod for spørgsmålene. Klik play for at se med.

Se interviewet her