Forfattermorgen: Christian Mørk fortæller om romanen I GODE HÆNDER

Forfattermorgen: Christian Mørk fortæller om romanen I GODE HÆNDER

I GODE HÆNDER er en roman af Christian Mørk, der som teenager gik til alternativ behandling hos en kvinde, der kaldte sig Anne Marie Lenssinger. For nylig fandt han ud af, at Lenssinger var den samme som Jenny Holm – en berygtet nazispion og torturbøddel under Anden Verdenskrig. I GODE HÆNDER er historien om, hvad Mørk ville have gjort, hvis han havde kendt til kvindens fortid dengang. Her fortæller han selv til #forfattermorgen på Gyldendal – interviewer er forlagets litterære direktør, Johannes Riis.

↑ Klik play på billedet og se interviewet

Artikel

Forfattermorgen: Maren Uthaug fortæller om bogen SÅDAN OVERLEVER DU LIVET

Hvis man skal give teenagere, der ikke vil høre gode råd, gode råd, så er det en fin idé at være i stærk kontakt med sin egen indre teenager. Forfatter og tegner Maren Uthaug taler her med sin redaktør, Anja Bertelsen, om den lille bestseller SÅDAN OVERLEVER DU LIVET – 100 gode råd til livet.

Se interviewet
Artikel

Kvinden, der blev unge Christian Mørks ven i 1984, viste sig at have en fortid som nazistikker

Tænk, hvis en du stoler på, viser sig at have en grum fortid? Det skete for forfatter Christian Mørk, da han var teenager. Romanen I GODE HÆNDER er inspireret af et bekendtskab, han gjorde sig i 1984.

Læs artiklen her