Læs artiklen

4 spørgsmål og svar fra Camille Clouds brevkasse

4 spørgsmål og svar fra Camille Clouds brevkasse

Line Knutzon begår i bogen CAMILLE CLOUDS BREVKASSE karaktermord på selvhjælpskulturen. Læs her 3 af bogens brevvekslinger.

*

Til Kamilla Klud-Nielsen

I anledning af dit 50-års-jubilæum som receptionist fremsender jeg hermed mine største lykønskninger. Du har gennem årene vist dig som en engageret og loyal medarbejder her hos os i LMT PLAST. Dit smittende humør, din latter og altid positive indstilling til tingene har gjort dig afholdt både hos kunder og personale. Jeg ved gennem fortrolig samtale med dig, at du gennem årene har været ked af din hale. Men du bærer den flot, især når man tænker på hvor lang og tung den er. 
Vi håber meget du bliver hos os de næste 10 år.

Mogens Hald, adm. direktør.

-

Hej Mogens
Du har sendt forkert.
CC

Tekst: Line Knutzon // Illustration: Mia Stensgaard

*

Hej Camille

Jeg er en kvinde på 50 år der er begyndt at ligne en kvinde på 50 år. Hjælp! Er desperat. Hvad gør jeg?

Kerstin Vadsted

-

Hej Kerstin

De fleste kvinder på 50 år ligner desværre kvinder på 50 år. Men den gode nyhed er at der over hele verden samarbejdes på højtryk for at afhjælpe dette problem. Verdens dygtigste læger, kirurger og kosmetikfirmaer mødes dagligt, på tværs af landegrænser, religioner og politiske systemer, for sammen at hjælpe kvinder over hele verden. Ingen andre steder (ud over international våbenhandel) ser man en større vilje til samarbejde, udveksling af ideer og knowhow og ikke mindst et større ønske om fredelig sameksistens. Jeg håber dit humør bliver bedre ved tanken om at det rent faktisk stadig lader sig gøre for gode mennesker at mødes om en god sag. Som min fader altid sagde: Så længe sagen er god, er der ro.

CC

*

Godmorgen

Jeg er en dynamisk pige der leder efter andre dynamiske piger med et stort drive. Jeg vil gerne skabe et dynamisk miljø hvor vi ikke bare udfordrer hinanden, men også udfordrer hinanden. Det kræver at du har et stort drive, at du er villig til at møde diverse udfordringer med en positiv og dynamisk indstilling. Jeg er kompromisløs i mine kompromiser, og jeg sætter altid barren højt. Det er derfor vigtigt at du både kan sige ja og nej. Jeg satser på at skyde det hele i gang ultimo april og vil gerne have så mange med ombord som muligt. Så skynd jer at melde tilbage.
Christine Hansen, Gedevej 7, 4400 Bølstrup

-

Hej Christine

Tak for dit brev. Jeg håber der er en masse dynamiske piger derude der er klar til at springe ombord på dit „skib“. Jeg tror det bliver en spændende „rejse“, sikkert med en del „søgang“, men når du en dag „lægger til land“, vil du via din succes opleve at det var det hele værd.

Kærlig hilsen Camille Cloud

*

Til interesserede

Jeg leder efter mennesker der hverken er højre- eller venstreorienterede, men blot orienterede. Jeg forestiller mig at vi mødes hver torsdag hvor vi orienterer hinanden og udveksler fakta i et spinkelt håb om at komme videre. Skriv her.

Jørgen Klatfod-Hansen

-

Hej Jørgen

Tak for dit brev. Jeg tror det bliver svært at finde mennesker, der blot er orienterede. Mennesker kan godt lide at tilhøre en „fløj“ da det giver dem en følelse af at være noget „særligt“. De fleste mennesker definerer sig selv ud fra det de hader eller ser ned på, så hvis jeg var dig, ville jeg tilbyde et fjendebillede. Det virker altid og vil helt sikkert lokke mange til. Held og lykke.

Camille

*

Find bogen her

Redaktionen anbefaler: