34_checkmark

Fragt kun 29,95 kr. 

Find balancen

Sundhed handler om meget andet end, hvad du spiser og antallet af kilo på badevægten. Mental sundhed, velvære og et fokus på at være til stede i sin egen krop er lige så vigtigt. Vi har udvalgt en række bøger om netop denne type sundhed. Her er ingen løftede pegefingre, men i stedet masser af inspiration og indblik til gode vaner, der holder.

Aldrig mere angst, Zornigkuren, Yngre med årene, Bolsjefilosofi, Sandheden om stress og Sig hej til din skam. 

ALDRIG MERE ANGST

Slip bekymringer og stress på 6 uger! Bogen bygger på metakognitive og meditative teknikker og indeholder et 6-ugers program, der effektivt træner dig i at bruge mindre tid på bekymringer og andet selvdestruktivt tankespind.

Aldrig mere angst

Aldrig mere angst

Du besidder evnen og magten til at minimere din egen angst. Det eneste, du mangler, er viden og metoder, og det får du nu.

Bogen Aldrig mere angst af psykolog og terapeut Sisse Find i samarbejde med videnskabsjournalist Mette Bender bygger på metakognitive og meditative teknikker og indeholder et 6-ugers program, der effektivt træner dig i at bruge mindre tid på bekymringer, grublerier og andet selvdestruktivt tankespind. Uanset om du har fået diagnosen angst eller ’bare’ har tendens til uro og ængstelse, vil du efter de 6 uger stå et mentalt stærkere og mere robust sted.

Du får også indsigt i, hvorfor angst intet har at gøre med din personlighed, dine gener eller traumatiske hændelser i fortiden. Dårlige oplevelser kan rigtignok sætte gang i bekymringer, som kan producere angst. Men lærer du at kontrollere din bekymring, kan du slippe for angst nu og i fremtiden.

PRIS224,95 kr.

YNGRE MED ÅRENE

Bliv yngre med årene med Bente Klarlund, som videnskabeligt dokumenterer hvordan bl.a. kaffe, faste, pauser, sex, ærefrygt, vin og samvær med venner er vigtige elementer for et sundt og langt liv.

Yngre med årene

Yngre med årene

Professor Bente Klarlund Pedersen går videnskabeligt til værks og giver råd til en livsstil, hvor dine celler og dermed din krop i biologisk forstand bliver yngre. YNGRE MED ÅRENE er til alle, der interesserer sig for at leve sundt og ønsker et langt liv med mindre sygdom.

Bogen kommer hele vejen rundt om mennesket – lige fra kost, rygning, alkohol og motion til det videnskabelige faktum, at du får flere år i live, når du er del af et fællesskab og lever dit liv, så det giver mening. Det lange, sunde liv handler derudover om pauser, sex, ærefrygt, vin og samvær med vennerne – og alt det påvirker også vores udseende. Ungdommens kilde er fundet. Den består af forskningsbaserede livsstilsråd.

PRIS224,95 kr.

SANDHEDEN OM STRESS

Hvordan forebygger og behandler du stress uden terapi og medicin? Banebrydende ny forskning giver dig svaret. Sandheden om stress er en kulmination af læge Søren Ballegaards mangeårige forskning og præsenterer konkrete redskaber til at behandle, forebygge og styre stress.

Sandheden om stress

Sandheden om stress

Med udgangspunkt i banebrydende ny forskning handler Sandheden om stress  om at forstå sin organismes og i særlig grad sin hjernes indre kraft og tage brug af den, så man får det bedst tænkelige liv – og flere leveår. Den vil være en hjælp  -  mærkbart og målbart - hvis man har en kronisk sygdom, er ramt at stress, ønsker at lave toppræstationer af enhver art, eller bare ønsker et bedre og længere liv. Sandheden om stress forklarer, hvorfor stress er så lumsk, og at forklaringen findes i hjernens biologiske udviklingshistorie. Man lærer, hvordan man selv kan finde netop sin personlige grænse for, hvornår stress er sundt eller giftigt– og hvorfor den grænse kan variere fra person til person. Bogens praktiske del viser, hvordan man med nogle simple daglige øvelser kan forebygge og behandle stress  - uden brug af medicin.

 

PRIS179,95 kr.

ZORNIGKUREN

Få et liv fuld af sundhed, selvværd og livsglæde. I bogen giver Lisbeth Zornig Andersen inspiration og konkrete råd til, hvordan du selv kan tage fat på dine rejse mod et mere bæredygtigt fysisk og mentalt ståsted.

Zornigkuren

Zornigkuren

Efter et års arbejde med kosten, kroppen og selvværdet er hun nu ti kilo lettere og har et større fysisk og mentalt overskud end nogensinde før. Zornigkuren er en overskuelig guide med konkrete og håndholdte tips til alt det, der gør os gladere og sundere, og som fører til mindre mavefedt – på den sjove måde. Du hører om tarmbakterier, antiinflammation, sex, vinterbadning, mormormad, søvn og meget mere af alt det, man kan skrue på for at stimulere sundhed og lykkehormoner.

PRIS179,95 kr.

BOLSJEFILOSOFI OG ANDRE LEVERÅD

Vi vælger ikke selv indholdet af den usynlig bagage, vi alle bærer rundt. Men vi vælger selv, hvordan vi vil bruge det, der ligger der. Bogen tager på fineste vis fat i nogle af de ting, mange af os bøvler med i livet og giver en vejviser til et bedre liv med færre benspænd.

Bolsjefilosofi og andre leveråd

Bolsjefilosofi og andre leveråd

Bolsjefilosofi og andre leveråd er en bog om vores rygsæk, den usynlige rygsæk med alle vores erfaringer og summen af vores liv. Hvordan vi selv har ansvaret for den, også selvom den blev pakket af vores forfædre og vores forældre. Vi valgte ikke selv, hvad der blev pakket ned i rygsækken, men vi vælger selv, hvordan vi vil bruge det, der ligger dernede.

Bogen tager fat i nogle af de ting, mange af os bøvler med i livet. Det kan være temaer som ængstelighed, ensomhed, dårlig samvittighed, lavt selvværd og sorg. Som læser får du en hel buffet af fiduser, finter, modeller, redskaber og værktøjer, som alle fungerer som en vejviser til et bedre liv med færre benspænd.

 

I et sprudlende, letlæseligt og dybt personligt sprog videregiver Marie Brixtofte livsvigtige, eksistentielle erfaringer fra såvel sin opvækst som fra sin psykolog- praksis. Der er nye vinkler at hente for alle, og det er ikke kun unge og voksne med en vis dysfunktionel baggrund, der vil finde guldkorn på hver eneste side af denne væsentlige bog om at udfordre sin skæbne og forandre sin tilgang til måden at leve sit liv på. 

– Michael Falch 

 

Til trods for at jeg har brændt al min selvhjælpslitteratur, da det har gjort det modsatte af at hjælpe mig, kastede jeg mig over Maries bog og læste den i ét hug. Allerede få sider inde mærkede jeg nemlig, at Marie ved, at der ikke findes lette løsninger, når det handler om eksistensen. Derfor går hun selv forrest, når der skal graves, og når der skal afdækkes, og hendes bog fælder aldrig dom over mig og mine utrolig mange tåbeligheder. Bogen frem- lægger en stor, rund tilgivelse for min egen menneskelige utilstrækkelighed. Den gør mig mindre ensom, fordi den forbinder mig til det oprigtige i sjælen, min egen og de andres: det uperfekte. Jeg er meget glad for, at jeg i sin tid ryddede ud i reolen, så der nu er plads til Maries bog. 

– Hassan Preisler, skuespiller, radiovært og forfatter 

 

Marie har begået et sæt professionelle, men varme og opløftende leveregler til os alle, uanset om vores mentale rygsæk er tung eller let. En slags opslagsværk over det indre landskab, der på uhøjtidelig vis inspirerer til udvik- ling. Don’t leave home without it, du undgår ikke at blive klogere på dig selv og din omverden. 

– Lotus Turèll, forfatter og foredragsholder 

 

Vi kan komme langt med vores udfordringer i livet, når vi ved, hvad de handler om, og tør gøre noget ved dem. Det lærer Marie os om i denne fine, rørende og brugbare bog. 

– Katrine Axholm, parterapeut

PRIS179,95 kr.

SIG HEJ TIL DIN SKAM

Hvad skammer du dig over? Skam er ofte skjult og sjældent noget, vi taler om. Sig hej til din skam viser, hvordan du får en bedre og mere sikker fornemmelse af dig selv, så du bliver mere modstandsdygtig over for skam og frygten for at føle dig forkert. 

Sig hej til din skam

Sig hej til din skam

Skam ødelægger liv. Den får dig til at gemme dig bag et skjold, hvor du forsøger at skjule dig for dig selv og for andre. Skam skygger også, så du ikke kan se klart. Og så skaber den ensomhed. Heldigvis er der en vej ud af skammen.

Sig hej til din skam viser, hvordan du får en bedre og mere sikker fornemmelse af dig selv, så du bliver mere modstandsdygtig over for skam og frygten for at føle sig forkert. I et letlæst sprog får du indsigt i, hvordan skam opstår, hvordan du kan gå tæt på din skam, og hvordan du opdager dig selv på ny og får større mod til at være ærligt og åbent til stede som den, du er.

Bogen indeholder også en test, så du kan måle, hvor meget skam fylder i dit liv.

PRIS199,95 kr.

SOVEBOGEN FOR VOKSNE

Selvom søvn og sundhed hænger tæt sammen, så har vi danskere tilsyneladende aldrig sovet dårligere. Sovebogen for voksne er 52 beroligende og afslappende historier, som du kan læse eller lytte til før sengetid. Historierne giver din travle hjerne et sted at hvile, så du kan finde roen og få en god nats søvn. Sovebogen for voksne er skrevet af Kathryn Nicolai, som står bag det internationale podcast-fænomen, Nothing much happens, som har hjulpet millioner af mennesker verden over til bedre søvn og mere mindfulness.

Sovebogen for voksne

Sovebogen for voksne

Har du svært ved at falde i søvn, vågner du midt om natten, eller kæmper du med urolige tanker i løbet af dagen? Sovebogen for voksne hjælper dig til at falde til ro før sengetid og sove natten igennem. Metoden er fredfyldte fortællinger, der blidt viser vej til omsorg for dig selv, så du dulmer uro og får god søvn.

Sovebogens 52 korte historier er udviklet af Kathryn Nicolai, som står bag succes-podcasten Nothing much happens, der er kendt og elsket af millioner. Fortællingerne rummer gode øjeblikke fra hverdagen med glæde og afslapning: at plukke syrener på en forladt gård om foråret. At kigge på himlen og indånde sommermorgenluft. At tage et varmt bad. At gå til juletræstænding i parken med vennerne.  

Med sine mange års erfaring som underviser i yoga og meditation har Kathryn Nicolai i Sovebogen for voksne skabt en verden, du kan glide ind i, som er rig på sanseindtryk, harmoni og glæde – og ikke mindst fred og ro.

I Sovebogen for voksne sker der ikke så meget, og lige præcis det er der brug for til en god nats søvn.   

PRIS179,95 kr.