Ulla Terkelsen

Beskrivelse

Ulla Terkelsen, født 1944, er en danske journalist, udenrigskorrespondent og har dækket alt fra krige til royale bryllupper. Hun er tidligere nyhedschef på TV2 og nu ansat som udenrigskorrespondent samme sted.

Ulla Terkelsen har udgivet selvbiografien VI KAN SOVE I FLYVEMASKINEN, som er en personlig beretning om hendes oplevelser og minder gennem årene med hele kloden som arbejdsplads.

Læs mere

Seneste udgivelse

Med kærlig hilsen ...

Fra vodkanætter i det kommunistiske Warszawa til et Athen på randen af økonomisk kollaps, fra Swinging London til et Paris hårdt såret af terrorangreb, udenrigskorrespondenten Ulla Terkelsen har i godt fem årtier rejst Europa tyndt og igen og igen befundet sig lige midt i historien. I denne bog fortæller hun om sit Europa. Det er en personlig beretning, fortalt med sans for det medmenneskelige, det sjove og det rørende. Ulla Terkelsen trækker tråde fra efterkrigstiden frem til i dag og tegner et portræt af et kontinent i knibe og krise - men også af at europæisk folk, der selv i vanskeligere tider end disse har evnet at bevare håbet.

Bøger af Ulla Terkelsen