Tove Krebs Lange

Beskrivelse

Tove Krebs Lange, født 1955, er uddannet illustrator og arbejder som illustrator og børnebogsforfatter.

I sin lange karriere har Tove Krebs Lange udgivet mange billedbøger, fagbøger og undervisningsmateriale og flere der ligger i et krydsfelt mellem genrene. Bl.a. bøgerne om de to hunde MAX OG BELLA. MAX OG BELLA er lærerige bøger, der hjælper de store børnehavebørn med at lære alle de ting, de kan have brug for se bl.a. MAX OG BELLA TAGER BUSSEN og MAX OG BELLA SKAL BEGYNDE I SKOLE.

Foto: Ida Balslev Olesen

Læs mere

Seneste udgivelse

Huset med de blå døre

En indbydende og nutidig bog inspireret af retro-klassikeren "Det gule hus". Åbn husets blå døre og læs om de børn og voksne, der bor i lejlighederne bagved.

Bogens forside er husets facade, og når man åbner bogen, kommer man ind i husets opgang, hvorfra der er adgang til de seks lejligheder.

Bag hver dør gemmer sig en historie om dem, der bor der - mød den meget flittige og ordentlige Ninja Olsen på 8 år, der får besøg af Ylle, Dylle og Dolle (3 små raske trolde, der roder helt vildt); Elmin, der gerne vil have ro fra sin fars støjende radio, så han kan se SYNG og VIND i fjernsynet; Milla, der holder fødselsdag og får besøg af vennerne fra bjørnehaven og masser af dejlige gaver; Bøtten, der spiser aftensmad med sin familie og synes, der mangler lidt harmoni; Emil Snurresen, der engang var sørøver og sejlede på de syv have; og Wilma, hvis forældre laver noget lidt mystisk lydkunst, selvom Wilma bedre kan lide 'bum da bumtji'-musik ....