Steve Drotter

Beskrivelse

Stephen Drotter er CEO for Drotter Human Resources og bestyrelsesformand for Leadership Pipeline Institute, der har specialiseret sig i efterfølgerplanlægning for virksomhedsledere. Drotter har over 45 års erfaring i organisation og ledelse og var en af de oprindelige ophavsmænd til arvefølgeplanlægningsprocessen i GE. Desuden har han været leder af HR-afdelingen i INA Corporation og Chase Manhattan. Drotter er kandidat i økonomi fra Amherst College og har eksamen i Human Resources Program fra GE.

Steve Drotter har i fællesskab med Jim Noel og Ram Charan skrevet den internationale bestseller LEADERSHIP PIPELINE.

Læs mere

Seneste udgivelse

Leadership pipeline

Leadership Pipeline er en international bestseller skrevet af guruen Ram Charan sammen med de velrenommerede Stephen Drotter og Jim Noel. Bogen danner baggrund for arbejdet med at sikre stærke ledere i virksomheder verden over.

Stærke ledere på alle niveauer er en forudsætning for en virksomheds succes. Men i mange virksomheder er ledelsespipelinen – det interne arbejde for at udvikle ledere – gået i stykker eller den eksisterer slet ikke. Bogen præsenterer en gennemprøvet model til at planlægge virksomhedens arvefølge og udvikle dens ledere. Modellen hjælper virksomheder med at udvælge, udvikle og evaluere deres ledere på alle niveauer, så ledelseskraften ikke pludselig slipper op, fordi man ikke har forberedt sig i tide.

Mærkeligt nok gør mange virksomheder en meget større indsats for at nå deres økonomiske mål end for at udvælge de bedste folk til de enkelte poster og sikre sig, at der findes de nødvendige kompetencer i virksomheden. Moderne virksomheder skal holde deres ledelsespipeline fyldt og flydende, så de sikrer, at der hele tiden findes en stabil pulje af dygtige ledere i hele organisationen.

Bøger af Steve Drotter