Ram Charan

Beskrivelse

Ram Charan er medforfatter af bestsellerne EXECUTION og CONFRONTING REALITY og har skrevet WHAT THE CEO WANTS YOU TO KNOW samt mange andre bøger.

Som anerkendt ekspert i forretningsstrategier har han trænet nogen af verdens mest succesfulde direktører, og hjulpet firmaer som GE, Bank of America, Verizon, KLM og Thomson med at udvikle og implementere deres strategiske kurs.

Læs mere

Seneste udgivelse

Leadership pipeline

Leadership Pipeline er en international bestseller skrevet af guruen Ram Charan sammen med de velrenommerede Stephen Drotter og Jim Noel. Bogen danner baggrund for arbejdet med at sikre stærke ledere i virksomheder verden over.

Stærke ledere på alle niveauer er en forudsætning for en virksomheds succes. Men i mange virksomheder er ledelsespipelinen – det interne arbejde for at udvikle ledere – gået i stykker eller den eksisterer slet ikke. Bogen præsenterer en gennemprøvet model til at planlægge virksomhedens arvefølge og udvikle dens ledere. Modellen hjælper virksomheder med at udvælge, udvikle og evaluere deres ledere på alle niveauer, så ledelseskraften ikke pludselig slipper op, fordi man ikke har forberedt sig i tide.

Mærkeligt nok gør mange virksomheder en meget større indsats for at nå deres økonomiske mål end for at udvælge de bedste folk til de enkelte poster og sikre sig, at der findes de nødvendige kompetencer i virksomheden. Moderne virksomheder skal holde deres ledelsespipeline fyldt og flydende, så de sikrer, at der hele tiden findes en stabil pulje af dygtige ledere i hele organisationen.

Bøger af Ram Charan