Jim Noel

Beskrivelse

Jim Noel er selvstændig konsulent og ledercoach. Han har assisteret virksomheder med at udvælge, bedømme og udvikle centrale lederteam og er forhenværende leder af Executive Education og Leadership Effectiveness i GE.

Jim Noel er medforfatter til adskillige bøger, herunder LEADERSHIP PASSAGES, ACTION LEARNING samt LEADERSHIP PIPELINE, der blev udgivet på dansk i 2015. Noel er også medredaktør på The 2008 Pfeiffer Annual: Leadership Development, og han er næstformand i bestyrelsen for SirrahGroup, der er specialiseret i at implementere leadership pipeline-konceptet.

Læs mere

Seneste udgivelse

Leadership pipeline

Leadership Pipeline er en international bestseller skrevet af guruen Ram Charan sammen med de velrenommerede Stephen Drotter og Jim Noel. Bogen danner baggrund for arbejdet med at sikre stærke ledere i virksomheder verden over.

Stærke ledere på alle niveauer er en forudsætning for en virksomheds succes. Men i mange virksomheder er ledelsespipelinen – det interne arbejde for at udvikle ledere – gået i stykker eller den eksisterer slet ikke. Bogen præsenterer en gennemprøvet model til at planlægge virksomhedens arvefølge og udvikle dens ledere. Modellen hjælper virksomheder med at udvælge, udvikle og evaluere deres ledere på alle niveauer, så ledelseskraften ikke pludselig slipper op, fordi man ikke har forberedt sig i tide.

Mærkeligt nok gør mange virksomheder en meget større indsats for at nå deres økonomiske mål end for at udvælge de bedste folk til de enkelte poster og sikre sig, at der findes de nødvendige kompetencer i virksomheden. Moderne virksomheder skal holde deres ledelsespipeline fyldt og flydende, så de sikrer, at der hele tiden findes en stabil pulje af dygtige ledere i hele organisationen.

Bøger af Jim Noel