Lotte Kaa Andersen

Beskrivelse

Lotte Kaa Andersen er cand. mag. i litteraturhistorie og medievidenskab. Hun har arbejdet som freelanceskribent og tekstforfatter. Bor i Charlottenlund med sin familie.

Lotte Kaa Andersen debuterede som forfatter i 2015 med den anmelderroste roman Hambros Allé 7-9-13. I 2016 fulgte 100 dage, og to år senere Syv sind, der er tredje og sidste bind i Lotte Kaa Andersens trilogi. Tilsammen leverer de tre bøger et satirisk og underholdende portræt af livet i et velhaverkvarter nord for København i årene omkring finanskrisen og frem til i dag.

www.lottekaaandersen.com

Fotograf: Ditte Capion

Læs mere

Seneste udgivelse

Syv sind

Syv sind handler om tvivl, opgør og forbudte tanker. Om syv menneskers stræben efter at lykkes på deres egne og på andres præmisser.

Cille lever en priviligeret tilværelse med mand og børn, men efter et skænderi med Ask gør hun noget radikalt, for visse ord kan ikke tages tilbage. Kåre nyder livet på sin bakketop i Klampenborg, men en nabostrid forpester den gode stemning, og hvordan får han en mand ud af sønnen Lukas? Line og Peter er flyttet til Dubai, men kroppen, tankerne, hele eksistensen smelter i ørkenvarmen, noget er ikke helt, som det skal være. 

Syv sind er tredje og sidste bind i Lotte Kaa Andersens trilogi, der begyndte med Hambros Allé 7-9-13 og fortsatte med 100 dage. Tilsammen udgør de et satirisk og stærkt underholdende portræt af livet på solsiden i årene omkring finanskrisen og frem til i dag. 

Pressen skriver:

»Lotte Kaa Andersens letflydende pen klæder hende, når hun som her er sjov, spids og satirisk, og den får kant af den alvor, der også er på spil på siderne.«
*****– Berlingske

»Underholdende satire over nutidens overfladeliv og statusjagt. Lotte Kaa Andersen skriver en underholdende, journalistisk prosa.«
– Information

»Med sin slagfærdige prosa udstiller hun vores drømme om det perfekte liv. Lotte Kaa Andersen har et udpræget talent for træfsikre formuleringer. Hun både spidder sine personer og forstår dem.«
– **** Politiken

Bøger af Lotte Kaa Andersen

Tilføj til ønskeliste

Syv sind

Lotte Kaa Andersen

Tilføj til ønskeliste

100 dage

Lotte Kaa Andersen