Helle Gotved

Beskrivelse

Helle Gotved blev født i 1912-som barn i Gymnastikhuset på Vodroffsvej. tidligt vidste hun, at hun selv ville undervise i bevægelse, og hun kom gennem årtier til at stå for en tidløs undervisning i at fungere som menneske - både i arbejde og hvile. Helle Gotved er forfatter til en lang række bøger om krop og bevægelse. Hun døde i 2006, men Gotvedinstituttet på Vodroffsvej er fortsat i hendes ånd med gymnastikundervisnng, kurser og uddannelse.

Gymnastik

Læs mere

Seneste udgivelse

Ha' det bedre med fødderne

Når man står godt, går man godt – og det smitter af på hele kroppens funktion.

Efter en lang dag tænker man måske ikke på, at de trætte ben ikke kun skyldes dagens slid og slæb. Det kan nemlig også være, at man ikke har behandlet sine fødder fornuftigt.

I Ha’ det bedre med fødderne fortæller Helle Gotved alt, hvad der er værd at vide om fødder: opbygningen, kredsløbets betydning, alle de mange forskellige skavanker, man kan påføre sin fødder, strømper, fodtøj osv.  Men det er aldrig for sent at gøre noget ved det, og bogens hovedformål er vise alt det, man kan gøre meget for at rette op på skaderne – eller undgå dem.

 Øvelserne er illustreret med instruktive fotografier.

Ha’ det bedre med fødderne udkom første gang i 1972. Den nye udgave indeholder desuden et kapitel om barfodsløb ved Søren Ekman.


Pressen skriver:

»En fin lille grundlæggende bog, der trods de mange år på bagen stadig holder og må regnes for en klassiker«
– Jette Landberg, Lektør

Bøger af Helle Gotved