Ditte Ingemann

Beskrivelse

Ditte Ingemann er bachelor i ernæring og sundhed og står bag en af Danmarks mest populære madblogs: The Food Club, hvor hun selv udvikler, styler og fotograferer maden. Hun er en passioneret madelsker.

Ditte Ingemann er fast madskribent i Politiken, hyppig gæst i Go’ morgen Danmark og forfatter til bl.a. MIT GRØNNE KØKKEN, SUKKERFRI BØRNEFEST, LOW CARB og SUNDE SØDE SAGER.

Læs mere

Seneste udgivelse

Mit grønne køkken

Spis sundt - spis grønt

Vil du gerne spise mere grønt – men hænger du fast i de samme retter og råvarer? Så står du med den rigtige bog i hånden.

MIT GRØNNE KØKKEN serverer Ditte Ingemann 80 fantastiske retter med ekstra grønt, der kan spises alene - men også bruges som tilbehør til kød, fisk og fjerkræ. Der er altså ikke tale om en klassisk vegetarkogebog, men en kogebog, der har det grønne som omdrejningspunkt i stedet for kødet. Glæd dig til nye, spændende salater, farverige supper, grønne hovedretter og lækkert tilbehør, men også til et kapitel om morgenmad og inspiration til, hvordan du får ekstra grønt ind i dagens måltider.

I MIT GRØNNE KØKKEN FÅR DU:

  • 80 hverdagsopskrifter med ekstra grønt
  • Grønne hovedretter og lækre bud på tilbehør og garniture
  • Enkle opskrifter med få råvarer - og masser af smag
  • Inspiration til at spise mere grønt hver dag
  • Sæsonguide over det bedste grønt lige nu
  • En oversigt over hvilke retter, der passer til hhv. kød, fisk og fjerkræ

... Kort sagt en enkel og brugbar kogebog til alle, der har lyst til at gå på opdagelse i det grønne univers – både kødspisere, vegetarer og dig, der bare er på udkig efter ny inspiration til grønne retter.

DITTE INGEMANN er bachelor i ernæring og sundhed og står bag en af Danmarks mest populære madblogs, The food Club. Hun er fast madskribent i Politiken, hyppig gæst i Go’ morgen Danmark og forfatter til ”Sukkerfri børnefest”, ”Low Carb”, ”Sunde søde sager” og ”Salater”.

Bøger af Ditte Ingemann