Daniel Goleman

Beskrivelse

Daniel Goleman, født 1946, er internationalt anerkendt psykolog, ophavsmand til begrebet følelsernes intelligens og forfatter til mere end ti bøger bl.a. DET GODES KRAFT, SOCIAL INTELLIGENS og LEDELSE MED FØLELSESMÆSSIG INTELLIGENS

Daniel Goleman har i sit mangeårige virke som journalist på The New York Times skrevet om hjernen, om intelligens og om vores adfærd. Daniel Goleman holder foredrag over hele verden for eksperter, erhvervsfolk og studerende.

Læs mere

Seneste udgivelse

Ledelse med følelsesmæssig intelligens

Daniel Goleman, kendt for begrebet "følelsesmæssig intelligens" kobler ledelse og følelsesmæssig intelligens sammen i denne bog.

Den følelsesmæssigt kompetente leder har lettere ved at opnå succes og nå sine mål, fordi medarbejderne føler sig set og hørt. Med følelsesmæssig intelligens i ledelse skabes et positivt arbejdsmiljø baseret på åbenhed og tolerance. Et miljø, hvor kritik gives på en kompetent måde og hvor der er plads til humor. Det er en visionær ledelsesstil, der samler medarbejderne og viser en klar retning for de ansatte og for virksomheden.

Den følelsesmæssigt intelligente leder er en socialt intelligent leder. Han eller hun forstår, hvad der driver den enkelte medarbejder. Følelsesmæssig intelligens og god ledelse hænger uløseligt sammen, og i de senere år har den viden opnået bred anerkendelse.

Bøger af Daniel Goleman