34_checkmark

Fragt kun 29,95 kr. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Din læringsstil. 

Vi lærer forskelligt, og den fortrukne læringsstil kan variere både fra person til person, fra opgave til opgave og fra dag til dag. Mens nogle foretrækker at få en detaljeret gennemgang af arbejdsgange, vil andre trives bedst med selv at prøve sig frem. Nogle opgaver kalder på en mere visuel præsentation, andre skal blot forklares uden for meget pædagogisk graffiti. De ekstroverte af os lærer bedst, når vi selv får mulighed for at sætte ord på det, vi har lært, mens de introverte i højere grad har brug for rum til at tænke over det, de lærer. Der er dage, hvor vi løfter bedst i flok, og dage hvor vi bare gerne vil sidde helt alene og nørkle med opgaverne.

Sidemandsoplæring

Sidemandsoplæring

Sidemandsoplæring er en effektiv måde at oplære medarbejdere på, så der sker videndeling i organisationen. Det kan både være dem, der er nye i organisationen, og dem, som skal sættes ind i et nyt fagområde, der kan oplæres ved hjælp af sidemandsoplæring. Denne bog er en håndsrækning til den elevansvarlige, til superbrugeren, mentoren og den erfarne rotte, som har ansvar for at lære sine kolleger op.

Succesfuld sidemandsoplæring og vellykket videndeling kræver, at man er god til at lære fra sig. Da der jo desværre ikke følger en brugsvejledning med til kollegaens hjerne, skal man kunne gennemskue, hvordan kollegaen nemmest tilegner sig ny viden og nye kompetencer.

Sidemandsoplæring er fyldt med nyttige værktøjer, der gør læseren i stand til at dele sin viden effektivt og sikre en stejl læringskurve hos den nye kollega. Med afsæt i cases og gode eksempler viser Line Sander vejen igennem pædagogikkens teknikker, teorier og tricks – på underholdende og letforståelig vis.

Bogen er en hjælp til den, som vil lære at dele sin faglige viden og skabe motivation hos modtageren. Den viser også, hvordan man håndterer modstand mod læring, hvordan man rammer sin kollegas vidensbehov og gør sig forståelig – selv når stoffet er svært.

PRIS270,00 kr.