Kom ned i underverdenen med SAMLINGENS VOGTER

Har du læst bogserien SAMLINGENS VOGTER om Kevin og Kaya, der kommer i lære som shamaner? Forfatter Kasper Hoff har skrevet adskillige bøger for børn og unge, bl.a. ungdomsbogen SNIPER og serien GAMERZ, og han er blevet nomineret til Orla-prisen 5 gange. SAMLINGENS VOGTER er en bogserie om oldgamle ritualer, skjulte verdner, sammenbragte familier og et ubrydeligt venskab. 13-årige Kevin lever et helt normalt liv, indtil han en dag arver sin grandonkels samling af sære ting fra hele verden, som introducerer ham og hans papsøster Kaya for en verden fuld af ånder og skjulte farer.

SAMLINGENS VOGTER er medrivende læsning for drenge og piger i aldersgruppen 8-12 år. Nu kan du endelig få fingrene i det femte og sidste bind i serien: SAMLINGENS VOGTER 5 – DE SIDSTE SHAMANER. Her må Kevin og Kaya stå over for den ultimative modstander i den endelige kamp for menneskets overlevelse.

Samlingens vogter 5 - De sidste shamaner

Samlingens vogter 5 - De sidste shamaner

En fjerklædt slangegud – en hær af dæmoner – en trussel mod menneskeheden

Noget er galt i menneskenes verden. Stadig flere onde ånder dukker op ud af det blå, og Kevin og Kaya arbejder på overtid med at bekæmpe dem. Men også i underverdenen sker der sære ting. Kan det være et tegn på, at de gamle profetier om Jordens undergang er ved at gå i opfyldelse? Snart står Kevin og Kaya over for den ultimative modstander i den endelige kamp for menneskets overlevelse.

De sidste shamaner er femte og sidste bind i serien SAMLINGENS VOGTER om ånder og shamanisme, om oldgamle ritualer og skjulte verdner, og om et ubrydeligt venskab.

Samlingens Vogter 4 - De stjålne børn

Samlingens Vogter 4 - De stjålne børn

En magisk kniv – en hævnlysten dæmon – en rejse til det fjerne østen

Spædbørn er begyndt at forsvinde sporløst om natten. Politiet er på bar bund, men Kevin og Kaya opdager, at kidnapningerne har forbindelse til en særlig kniv i samlingen. For at undersøge sagen nærmere må de rejse til Indonesien, hvor en fjende fra fortiden venter. Kun vulkanguden Merapi kan hjælpe dem med at redde de stjålne børn, men først må Kevin og Kaya besejre usårlighedens alter.

Fjerde bind i serien SAMLINGENS VOGTER om ånder og shamanisme, om oldgamle ritualer og skjulte verdner, og om et ubrydeligt venskab. 

Samlingens Vogter 3 - Kraftdyret Kalder

Samlingens Vogter 3 - Kraftdyret Kalder

En farlig forelskelse – et uventet venskab – en rejse til fortiden

Kevin er forelsket i en ny pige i klassen, men hun er ikke den, hun giver sig ud for at være, og snart står Kevin og Kaya i store problemer. Da samlingen bliver stjålet, må de rejse til Mindernes Hav for at finde en amulet fra fortiden. Rejsen er lang og farlig, og derfor må de først til underverdenen og finde nye allierede. Hjælpen kommer, når man mindst venter det …

SAMLINGENS VOGTER er en serie om ånder og shamanisme, om oldgamle ritualer og skjulte verdner, og om ubrydeligt venskab.

3. bog i serien.

Samlingens Vogter 2 - Kattene fra Egypten.

Samlingens Vogter 2 - Kattene fra Egypten.

En mystisk kat dukker op fra fortidens tåger og beder Kevin og Kaya om hjælp til at rette op på en gammel uretfærdighed. Som shamaner er det deres pligt at hjælpe, men da de indenfor kort tid mister både deres læremester og den magiske samling, ser det pludselig sort ud. Det bliver ikke bedre, da en afrikansk konsul forlanger at få udleveret et bronzehoved, der efter sigende indeholder en afdød konges ånd. For måske er bronzehovedet netop, hvad Kevin og Kaya skal bruge for at løse mysteriet om Kattene fra Egypten.

Samlingens Vogter 1 - Tyvefældens Forbandelse

Samlingens Vogter 1 - Tyvefældens Forbandelse

13-årige Kevin lever et helt normalt liv, indtil han en dag arver sin grandonkels samling af sære ting fra hele verden. Men med samlingen følger et ansvar. Grandonkel Kaj var nemlig shaman, og tingene i samlingen har magiske egenskaber. Da en forbandet æske forsvinder, må Kevin og hans papsøster, Kaya, ud på en livsfarlig rejse. En rejse, der fører dem dybt ned i en verden fuld af ånder og skjulte farer …

SAMLINGENS VOGTER er en serie om ånder og shamanisme, om oldgamle ritualer og skjulte verdner og om et ubrydeligt venskab.