Ny, selvstændig roman af Lucinda Riley udkommer i maj 2022

Lucinda Rileys familie er glad for at kunne meddele, at et hidtil uudgivet værk, THE MURDERS AT FLEAT HOUSE, vil udkomme over hele verden næste forår.

Den spændende mordgåde i THE MURDERS AT FLEAT HOUSE foregår på en idyllisk kostskole i Norfolk, England, hvor en elevs chokerende død fører til opdagelsen af modbydelige hemmeligheder begravet i hjertet af elevhuset Fleat House.

Da Lucindas yngste børn var begyndt i skole i 2004, skrev hun tre romaner uden at have et forlag. To af dem er for nylig blevet udgivet med stor succes - HELENAS HEMMELIGHED og SOMMERFUGLEVÆRELSET. Det har altid været Lucindas plan at udgive den tredje af disse romaner efter afslutningen af serien om De Syv Søstre.

Mens vi alle venter på udgivelsen af ottende bind i De syv søstre-serien, har Lucindas familie besluttet at rykke udgivelsen af THE MURDERS AT FLEAT HOUSE frem til foråret 2022 for at ære hendes minde og i håb om at glæde hendes læsere.

Lucinda var enormt stolt af romanen. Det er den eneste kriminalroman, hun nogensinde har skrevet, og den er stærkt inspireret af Norfolk, hvor hun boede på det tidspunkt. Således er skolen i Norfolk, hvor handlingen foregår, stærkt inspireret af den skole, som hendes egne børn gik på.

Som annonceret i juli måned er Lucindas søn, Harry Whittaker, ved at færdiggøre ottende bind i serien om De Syv Søstre, og den forventes at udkomme i maj 2023.

Læs bestsellerserien, der tog verden med storm

Om THE MURDERS AT FLEAT HOUSE

Da en elev pludselig dør på den lille kostskole St Stephens langt ude på landet i Norfolk, forsøger forstanderen ihærdigt at iscenesætte den chokerende hændelse som en tragisk ulykke.

Det lokale politi vil dog ikke udelukke, at der er tale om en forbrydelse, og sagen får den talentfulde efterforsker Jazmine ’Jazz’ Hunter til at vende tilbage til politiet. Jazz har haft sine grunde til at trække sig tilbage fra en lovende politikarriere i London, men hun går modvilligt med til at stå i spidsen for efterforskningen for at gøre sin tidligere chef en tjeneste.

Sammen med sin loyale kollega Alastair Miles træder Jazz ind i kostskolens lukkede verden, og da hun begynder at undersøge omstændighederne omkring eleven Charlie Cavendishs tragiske død, tager begivenhederne snart en foruroligende drejning.

Det viser sig, at Charlie var en arrogant bølle, og hans omgivelser havde både motiv og mulighed for at udskifte den medicin, han dagligt tog imod sin epilepsi.

Mens sneen lægger sig over landskabet, og skolens personale rykker sammen, kompliceres sagen yderligere, da en mistænkt forsvinder, og Jazz må konfrontere sine personlige problemer ...

Men da der bliver gjort et grusomt fund på skolen, forvandler sagen sig til den mest udfordrende i Jazz’ karriere. For kostskolen gemmer på hemmeligheder, der er mørkere, end hun nogensinde havde forestillet sig ...

Alle bøger af Lucinda Riley