Vil du være med i Jagten på sandheden?

Er du klar til et eventyr, du ikke kommer til at glemme? På torvet i Skjulstrup står Tosse-Torben og sælger sin avis Jagten på sandheden, hvor han påstår en masse mystiske ting om rumvæsener og tidsrøvere. Snart har vennerne Amir, Vega og Charlie rodet sig ud i alskens mysterier i jagten på sandheden.

JAGTEN PÅ SANDHEDEN er en humoristisk actionserie om venskaber, konspirationer og byen Skjulstrup, der måske ikke er så almindelig, som den ser ud til at være. Serien er skrevet af den prisbelønnede børnebogsforfatter Kasper Hoff, der står bag børne- og ungdomsbøger som SAMLINGENS VOGTER, GAMERZ og DRENGEN, DER FIK TING I HOVEDET. Med seje illustrationer i tegnefilmsstil af Kim Dalsgaard er JAGTEN PÅ SANDHEDEN sjov og fangende læsning for 8-12-årige. D. 2. august udkommer den nyeste bog i serien, JAGTEN PÅ SANDHEDEN 3 – HJERNEVASKET, så gør dig klar til at få endnu flere hemmeligheder afdækket i den lille by.

Jagten på sandheden 3 - Hjernevasket

Jagten på sandheden 3 - Hjernevasket

Hjernevasket er tredje bog i serien Jagten på Sandheden, hvor tre børn efterforsker hemmeligheder og mysterier i byen Skjulstrup.

Amir, Vega og Charlie kommer på sporet af en skummel optiker, der sælger nogle ikke helt almindelige briller. De gør verden sjovere at se på, men ikke alt er, hvad det ser ud til at være, og snart er hele byen i optikerens magt. Kun de tre venner kan redde byens befolkning fra et liv som smilende, hypnotiserede slaver.

Jagten på sandheden 2 - Den 25. time

Jagten på sandheden 2 - Den 25. time

På torvet i Skjulstrup står Tosse-Torben og sælger sin avis Jagten på sandheden. Han påstår, at døgnet har 25 timer, og at ingen ved, hvor den ekstra time bliver af. Vennerne Charlie, Amir og Vega sætter sig for at undersøge sagen, og snart  hvirvles de ind i et mysterium, der både omfatter en forsvunden professor, et mystisk broderskab og en oppustelig enhjørning.

Den 25. time er andet bind i Jagten på sandheden - en humoristisk action-serie om venskaber, vanvittige teorier og om en by, hvor intet helt er, som det ser ud til. Serien er illustreret i sejeste tegnefilmstil af Kim Dalsgaard.

Jagten på sandheden 1 - Rumvæsnerne kommer

Jagten på sandheden 1 - Rumvæsnerne kommer

På torvet i Skjulstrup står Tosse-Torben og sælger sin avis Jagten på sandheden. Han påstår, at rumvæsner har invaderet byen, men kan det nu passe? Vennerne Amir og Charlie har svært ved at tro på det – indtil de møder pigen Vega med de grønne øjne. Hun har både en ægte tatovering og en kælegris, der ikke er helt almindelig, og så bærer hun på en hemmelighed, som snart vil ændre Charlies og Amirs liv for altid.

Rumvæsnerne kommer er første bind i Jagten på sandheden - en humoristisk action-serie om venskaber, vanvittige teorier og om en by, hvor intet helt er, som det ser ud til. Serien er illustreret i sejeste tegnefilmstil af Kim Dalsgaard.