Tro, håb & kærlighed - og strik: Det er igen tid til at møde forfatterne live

Nu genåbner kulturlivet. Tag din kæreste, veninde, søster, bror eller mor under armen til ét af disse tre skønne arrangementer, der byder på samtaler om tro, håb, kærlighed og strik.

Af  Lisbet Stolberg 

Pity Party
25. maj kl. 18.00
Gyldendal, Pilestæde

Lad os fejre det bristede hjerte, de knuste drømme og ikke mindst selvmedlidenheden. Kom med til en aften iført natbukser, den aflagte t-shirt - og indtag alt for meget alkohol, chips og andre omsorgsprodukter i sublimt selskab med Jytte Vikkelsø, Mikkel Braginsky, Kristoffer Zøllner og Peter Kongshaug.

Her får selvmedlidenheden lov til at sidde på førersædet. Men vi dykker også ned i forholdet og alle dets uretfærdige facetter. Vi skal tale om hvorfor kærligheden ikke altid er så let - og hvad det er der gør det så besværligt at møde den eneste ene. Og så skal vi prøve og se om vi kan finde en anden måde at ‘møde' det modsatte køn på - og se, hvad der egentligt bevæger sig i hankønnets verden. Derfor har vi sammensat en aften i omsorgens tegn.

Billetlink: https://billetto.dk/e/pity-party-en-kaerligheds-workshop-billetter-420983?utm_campaign=Direct+Search&utm_content=DK+Search+Widget&utm_medium=Search&utm_source=Billetto

 

STRIK og DRIK
10. juni kl. 16.30
Nørrebro Teater

For femte gang afholder Gyldendal STRIK og DRIK og helt særligt præsenteres STRIK og DRIK denne gang i samarbejde med Nørrebro Teater.

Igen med Danmarks sjoveste livsstilsekspert Christine Feldthaus som vært.

Tag dit igangværende eller nye strikkeprojekt med, placér dig i stolen og lyt til en samtale om litteratur, kultur og strik. Vi har samlet endnu et stærkt, strikkekyndigt panel og garanterer dig for, at du får gode anekdoter, tips til strik og klogskab og visdom, når vores paneldeltagere er på scenen.

Som sædvanligt har vi besøg af strikkedesigner Lærke Bagger og denne gang sidder hun samme med Danmarks mest velklædte mand Torsten Grunwald. Grunwald er aktuel med bogen Stil består.

Billetlink: https://billetto.dk/e/strik-drik-billetter-493215?utm_campaign=Search&utm_content=DK+Instant+Search&utm_medium=Recommendation&utm_source=Billetto+Promotion

 

Tro, håb og kærlighed
15. maj kl. 14.30
Nørrebro Teater

Tilbring en eftermiddag i selskab med Pernille Aalund, Lotte Thor og Mie Moltke, når de i en blanding af foredrag og talkshow, taler om det meningsfulde liv og at finde vejen derhen. 

Det handler om at turde tro på, at man hele vejen gennem dette liv kan ændre de betingelser der skaber rammen for egen eksistens. At man kan vælge lykken, skifte livsbane og invitere kærligheden indenfor uanset alder og den historie man er blevet en del af. Det liv du lever, er det liv du får!

Billetlink https://kultur-salonen.dk/tro-h-b-og-k-rlighed