Guide: 7 erotiske romaner til voksenhøjtlæsning i soveværelset

Erotisk litteratur har kronede dage, og der er da heller ikke noget bedre end at svælge i begær og hotte sexscener og glemme hverdagen en stund, så det forstår vi godt! Vi guider dig til, hvordan du kommer i gang med at læse romaner, som er fyldt til bristepunktet med romantik, sex og begær. Bøgerne egner sig både til, når du vil læse selv, til højtlæsning med kæresten eller som vidunderlig erotik direkte i ørerne i form af lydbøger.

Af Rasmus Meldgaard Harboe

To mennesker, der ikke kan modstå hinanden. Det slår gnister, fantasierne farer derudad, og pludselig er de to mennesker nøgne sammen. Sveden driver, nydelsen er til at skære igennem. De forsvinder der, overgiver sig til de forbudte følelser, den fortrængte lyst.

Hvornår har du sidst læst en bog, som får dit blod til at koge? Der findes massevis af erotiske noveller og romaner derude. Redaktionen har udvalgt en stak frække favoritter, som egner sig særdeles godt til både helt private læsestunder, voksenhøjtlæsning i soveværelset – eller som uimodståelige, erotiske lydbøger.

Uimodståelig hockey-hottie

SPILLET af Elle Kennedy

Han er holdkaptajn på et hockeyhold, og hun er så lækker, at det burde være ulovligt. Selvfølgelig begynder gnisterne at fyge, da Hunter Davenport og Demi Davis havner i samme læsegruppe. Da Demi og hendes kæreste går fra hinanden, og hun leder efter en, som kan tilfredsstille hende, er valget åbenlyst: Hun vil have ham den frække hockeyspiller med den flotte og ikke så lidt pirrende overkrop. Elle Kennedy er den ukronede dronning af saftige, erotiske serier, og hun lægger virkelig ingen fingre imellem, når hun tager dig med gennem stribevis af hede sexscener. SPILLET er en del af serien BRIAR U, men bøgerne kan sagtens læses selvstændigt. Hvis du bliver vild med bogen, er der meget mere, hvor den kommer fra.

Spillet

Spillet

”Hun er fantastisk, og vi har det sjovt sammen. Som venner.

Jeg vil ikke have, at vores venskab går i stykker.

Men Demi virker fast besluttet på at sætte ild til det.”

Hvis Hunter Davenport har lært noget af sidste års elendige hockeysæson, så er det, at han må stoppe med at fucke op. Der er ikke plads til distraktioner. Som holdkaptajn må han prioritere hockey først og sætte romantik på standby.  

Det betyder dog ikke, at han ikke kan være venner med kvinder og hans nye læsemakker, Demi Davis, er virkelig cool og så lækker, at det burde være ulovligt. Heldigvis har hun en kæreste… eller det havde hun i hvert fald, indtil de slog op. Nu er hun på udkig efter en rebound.

Og nu lægger hun an på ham.

De kan ikke undgå hinanden, så han må bare stå imod. Det ville virkelig ikke være en god idé at være sammen, men hvordan kan han få overbevist sin krop – og sit hjerte – om det?

Spillet er den tredje, selvstændige sportsromance om de studerende på Briar U af bestsellerforfatteren Elle Kennedy.

PRIS179,95 kr.

Beskidt leg eller ægte følelser

SWEET FILTHY BOY af Christina Lauren

Mia Holland er færdig på college, og efter en vild weekend i Las Vegas tager hun med sin lækre flirt Ansel Guillaume til Frankrig for at – ahøm – lege. Hidtil har de to kun brugt hinanden til sex, og de har begge spillet deres roller godt, men på turen begynder forholdet at få mere dybde. Nu skal Mia til at beslutte sig for, hvad der egentlig er vigtigst for hende i forholdet til sin sexede mand.

Med SWEET FILTHY BOY viser Christina Lauren sig som en mester, når det kommer til erotiske bøger til kvinder. Bogen er første bind i en WILD SEASON-serien, og udover brandvarme sexscener er den spækket med humor og romantik i perfekt balance.

Sweet Filthy Boy

Sweet Filthy Boy

Sweet Filthy Boy er første bind i Christina Laurens nye Wild Season-serie, der er efterfølgeren til den storsælgende Beautiful-serie. Sprit nye historier om venskaber, lyst og kærlighed. Grib chancen, lev livet er devisen.

Efter en vild weekend i Las Vegas for at fejre, at hun er færdig med college og uden ide om, hvad hun vil i fremtiden, ender Mia Holland med at tage den  dristigste beslutning i sit liv. Sommeren over rejser hun ganske enkelt til Frankrig med Ansel Guillaume - hendes søde, uartige flirt - for at nyde livet ... Da der begynder at røre sig følelser bag de frække roller, de har dækket sig ind bag, og komediespillet begynder af føles ægte, må Mia finde ud af, om hun hører til i det liv, hun rejste fra, fordi det var helt forkert, eller i det forunderlige nye, som kan synes lysår væk fra hendes gamle. Christina Lauren kan bare det der med det perfekte mix af humor, romantik og sex.

Pressen skriver:

»Wild Season-serien er den perfekte balance mellem humor, romantik og masser af sex.«
**** – Chri Chri

»En drøngod start på en ny serie, hvor den erotiske genre gives en forfriskende drejning.«
– Merete Trap, lektør

PRIS152,95 kr.

Nyt fra Fifty Shades

I MØRKET af E. L. James Du kender helt sikkert til FIFTY SHADES, selv hvis du ikke selv har læst bøgerne. Bøgerne er fyldt med forbudte følelser og ophidsende, eksplicitte scener. I romanen I MØRKET er det karakteren Christian, vi følger, mens han kæmper for at få Ana tilbage.

Det er ikke uden grund, at E. L. James’ erotiske bøger er blevet en guilty pleasure for tusindvis af læsere. FIFTY SHADES-serien, som egentlig begyndte som en fanhistorie baseret på TWILIGHT, storsælger verden over. I sommeren 2021 kommer der endnu et bind, nemlig romanen FRI, som du godt allerede kan skrive på læselisten.

I mørket

I mørket

I opfølgeren til Grey fortalt af Christian må Christian dykke ned i de mest smertefulde steder i sig for at se, hvordan han blev den plagede, kontrollerende mand, som Anastasia har forelsket sig i. Men Ana har forladt ham, fordi hans krav er for voldsomme for hende. Christian kan bare ikke slippe Anastasia og kæmper med sine indre dæmoner for at finde frem til nye rammer for deres forhold. Hun på sin side hverken kan eller vil slippe begæret efter den unge forretningsmand. Kan Anastasia mon modstå fristelsen?.

PRIS179,95 kr.

Hemmeligt begær

NAT EFTER NAT af Laura Blakely Julia Bell er blevet besat af Clay Nichols. Egentlig var hun ikke på udkig efter en mand, og han er alt det, hun ikke kan få. For Julia gemmer på en mørk hemmelighed. En hemmelighed, som vil knuse hendes lykke og presser sig på, mens hun stikker af til New York for at tilbringe én fræk weekend med ham. Alligevel vil hun gå langt for at følge sit begær.

Laura Blakelys erotiske historier driver af lyst og sex. NAT EFTER NAT er første bind i serien SEDUCTIVE NIGHTS, så hvis du får smag for Julia Bells eskapader, er der meget mere at komme efter.

Nat efter nat

Nat efter nat

Clay Nichols er alt det, Julia Bell ikke vidste, at hun ville have og nøjagtig det, hun ikke kan få. Men Clay er fast besluttet på at gøre Julia til sin. Koste, hvad det vil. Men Julias mørke hemmeligheder truer med, at ødelægge enhver chance for lykke. Men tiltrækningen mellem dem kan ikke benægtes. Kan to mennesker, brændt af kærligheden, lære at stole på den igen, når begær og passion mødes af farer overalt, hvor de går?

Nat efter nat er første bind i den populære og stærkt erotiskeSeductive nights-serie, der følges op af Efter denne nat og Endnu en nat.

PRIS85,00 kr.

Amandas eneste ønske

MIN I NAT af Lisa Kleypas Vi befinder os i 1800-tallets London, hvor forfatteren Amanda Briars fylder 30 år. Da en høj, flot mand dukker op, får hun sit eneste fødselsdagsønske opfyldt i form af en glohed nat i lagnerne. Men det skal vise sig, at manden ikke er hvem som helst. Han er nemlig forlæggeren Jack Devlin, som har købt Amandas romanmanuskript. Han vil have hende for enhver pris – og ikke kun som forfatterinde.

I hænderne på Lisa Kleypas er du sikret et solidt lag af gedigen historiefortælling, samtidig med at du bliver sendt på en overbevisende tidsrejse til fortidens charmerende London. Forfatteren har fyldt MIN I NAT godt op med lidenskab, og den fungerer forresten glimrende som erotisk lydbog, hvis du mangler nogen til at læse højt for dig.

Min i nat

Min i nat

Det skulle bare have været for en enkelt nat …

Da den selvstændige og ugifte forfatterinde Amanda Briars fylder 30, giver hun sig selv en helt særlig fødselsdagsgave: en nat med en mand.

Så da en høj, flot mand dukker op på det aftalte tidspunkt, forventer hun derfor en lidenskabelig nat med en fremmed, hun aldrig skal se igen.

Hvad hun ikke ved er, at manden er Jack Devlin, en fremadstormende forlægger, der har opsøgt hende for at tale om hendes bøger. Han gennemskuer misforståelsen, men kan ikke modstå chancen for at give Amanda en smagsprøve på det, hun drømmer om. Bare for én nat.

Da Amanda møder ham igen og opdager, at han er den forlægger, som har købt hendes manuskript, bliver hun rasende. Jack vil udgive det for enhver pris, men langsomt går det op for ham, at det ikke længere kun er forretningsmanden i ham, der vil have hende. Han har tabt sit hjerte til Amanda og må nu overbevise hende om, at hun ikke er nødt til at vælge mellem sin frihed og kærligheden.

Min i nat er en underholdende kærlighedshistorie, der udspiller sig i 1800-tallets London, om to viljestærke mennesker, der forelsker sig.

PRIS179,95 kr.

Italiensk forførelse

VENEDIG af Irene Cao Vi skal på en tur til det smagfulde Italien, nærmere bestemt Venedig, hvor Elena lever et stille og trygt liv sammen med Philippo. Men den stille idyl bliver afbrudt, da stjernekokken Leonardo kommer til byen. De forbudte følelser mellem Elena og Leonardo opstår, da han tilbyder hende at massere hendes erotiske spændinger. Han er ikke en mand, som binder sig til én, men den ellers så ordentlige og stille Elena er blevet sulten efter ham og vil gå langt for at få, hvad hun vil have.

Med VENEDIG tager Irene Cao hul på en trilogi af erotiske romaner, som alle udspiller sig i det betagende Italien. Det er ren eskapisme, både følelsesmæssigt og geografisk. Cao er selv italiener og kender sin kulisse godt.

Venedig

Venedig

Første bind af Irene Caos erotiske bestseller-trilogi, som udspiller sig i det sanselige Italien. Kunst-konservatoren Elena lever et stille liv i Venedig med Philippo, som hun har kendt siden ungdomsårene. Men da Leonardo, en siciliansk stjernekok, kommer til byen for at lancere en ny restaurant, bemærker han straks Elena og ser, at hun har stærke erotiske spændinger. Dem sætter han sig for at forløse, men på én betingelse: Hun må ikke forelske sig i ham. Men er hun selv herre over det?

PRIS116,95 kr.

Mia og Gabe

GNIST af Maya Banks

Mia Crestwell er voksen nu. Det betyder ikke længere noget, at hun er Jaces lillesøster, eller at hun er 14 år yngre end Gabe Hamilton, som hun har fantaseret om adskillige gange. Sammen med Jace og Ash er Gabe et af de mest magtfulde og velhavende mennesker i landet, og de er vant til at få, hvad de vil. Men får han også denne purunge kvinde, som hidtil har været forbuden frugt?

Med GNIST tager du hul på en uhyre lidenskabelig serie af den amerikanske forfatter Maya Banks. Der er hverken sparet på erotik eller store følelser, mens vi følger Mia Crestwells rejse ind i Gabe Hamiltons overvældende verden af magt og penge.

Gnist

Gnist

Mia Crestwell er Jaces lillesøster og meget yngre end Gabe Hamilton. Og Gabe har ventet på hende i lang tid. Hvad han ikke ved er, at Mia længe har fantaseret om ham. Og ja, han er fjorten år ældre end hende, men hvad så? Hun ved godt, at han er i en helt anden klasse end hende selv, men hendes lyst til ham er kun blevet stærkere med tiden. Hun er voksen nu, og der er ingen grund til ikke i det mindste at prøve. Men da Gabe hvirvler hende ind i sin verden af penge, magt og sex, indser hun, at der er meget, hun ikke ved om ham. Blandt andet hvor krævende og udfordrende hans begær kan være.

Pressen skriver:
»… en frisk og bramfri forfatter. Desuden er oversættelsen mundret og forfriskende 2013-agtig: ”Det skræmte ham ad helvede til, hvor afhængig han var blevet af Mias tilstedeværelse på kontoret. Hvor central en del af hans dag hun var. De fleste trængte til kaffe om morgenen. Han trængte bare til Mia.” Således er der lagt op til en slutning, hvor yin og yang måske kan blive forenet og alt kan blive idel lykke. Kan manden og kvinden bevæge sig ud af prostitutionskontraktens snærende bånd? Kan erotikken blive afløst af noget større og smukkere?« -  Weekendavisen

 

PRIS116,95 kr.