34_checkmark

Fragt kun 29,95 kr. 

7 bøger familien kan samles om i vintermørket

Selvom tiderne kan virke mørke og korte, er vinterkulden heldigvis også den bedste anledning til at rykke tæt sammen. For har man den helt rigtige bog i skødet, kan vinteren bare komme an! Vi guider til suveræn indendørshygge med læseoplevelser for børn I alle aldre: billedbøgerne der kan fascinere de yngste, de fængende læs-selv titler, og historierne der kan samle hele familien.   

“At læse DRØMMESLOT skulle gerne føles, som at være fanget i en drøm. En god drøm, altså”.  

Sådan præsenterer forfatter Kenneth Bøgh Andersen sin nye børnebog, der med foreningen af lys og mørke inviterer dig med på tur i et dragende drømmeunivers med Disney-fornemmelser.  

DRØMMESLOTs smukke vintereventyr tager fart, da den 10-årige Leo finder en snekugle, der gemmer på et smukt hvidt slot.  

Om aftenen ligger Leo ellers altid vågen. For når lyset bliver slukket, ligger frygten for mørket på lur. Men når han kigger ind i snekuglen kan han næsten mærke dens univers. Et magisk sted hvor alle drømmene vækkes til live. Og en dag træder han pludselig ind i snekuglens verden. Her møder han drengen Alf, der bor helt alene på det store slot, og med sin tryllestav kan få alle drømme til at gå i opfyldelse – men hvad drømmer Alf egentlig selv om?  

Kenneth Bøgh Andersen, der blandt andet står bag ANTBOY og DJÆVELENS LÆRLING leverer en stærk fortælling om venskab, mod og drømme med betagende illustrationer af Carl Otto Moesgaard.  

Anbefales til oplæsning fra 5 år og selv-læsning fra 8 år.  

Drømmeslot

Drømmeslot

10-årige Leo er bange for mørke og ligger altid vågen længe efter, at lyset er blevet slukket. Indtil den dag han finder en snekugle med et smukt, hvidt slot indeni. Et magisk slot i en magisk verden, hvor alle ens drømme bliver levende, og som Leo en nat pludselig træder ind i. Her møder han drengen Alf, der bor helt alene på det store slot, og som med sin tryllestav kan få alle drømme til at gå i opfyldelse. Men hvad drømmer Alf selv om? Og hvad gemmer der sig nede i slottets kælder? 

PRIS134,95 kr.

På de store sider af Karen Borchs fine fortælling EFTERÅR MED PINDSVINET PIRKE breder tableauer fra dyrelivet i den falmende skov sig. For hvor går dyrene egentlig hen, når bladene falder af træerne, og skoven bliver mørk og stille?  
 
Det kan du finde ud af i selskab med to søde dyrevenner. Pindsvinet Pirke og Musen Matthæus kommer nemlig på prøve, da de søger efter et godt sted at sove i efterårsskoven. Følg deres færd hvor de møder både insekter, fugle og andre dyr, der gør sig vinterklar.  

Bagefter er I som bogens læsere helt klar til en tur i skoven, da man undervejs lærer navnene på de mange ting, man kan støde på i naturen.  

EFTERÅR MED PINDSVINET PIRKE er både lyrisk og lærerig til oplæsning fra 3 år.  

Efterår med Pindsvinet Pirke 

Efterår med Pindsvinet Pirke 

Bladene skifter farve, dagene bliver kortere, og nu er det efterår. Pindsvinet Pirke og Musen Mattæus går i gang med at forberede sig til vinteren. De skal både finde en varm vinterrede og et forråd af mad. Undervejs møder de flere andre dyr, der på forskellige måder er ved at gøre sig klar til den kolde vinter.

Efterår med Pindsvinet Pirke er endnu en naturbog på vers, der fortæller historien om, hvordan skoven bliver klar til vinterens rusken og rasen.

 

Bogen er fyldt med masser af smukke illustrationer.

PRIS179,95 kr.

Vi mennesker producerer sved for at køle vores kroppe ned. Storke kan ikke svede, så når de skal køles ned, skider de i stedet ned af benene på dem selv.  Muligvis havde du aldrig fået dette eminente funfact om storke, hvis det ikke havde været for DYRENES REKORDBOG skrevet af søskendeparret Katharina og Linnea Vestre. Som henholdsvis forsker og illustrator deler de en fælles passion for dyr, som kan mærkes på hver af bogens indbydende sider. Udover et hav af spændende og mærkværdige informationer om dyr fra hele verden, kan man finde ud af, hvilke dyr der har rekorden i alt fra blodtørstighed til mærkeligste scoretrick (sælarten klapmydsen puster blandt andet en stor rød hjerteformet hinde ud af næsen).  

DYRENES REKORDBOG er både flot og nørdet på den allersjoveste vis.  

Af Bogvægten.dk fik bogen desuden disse flotte ord med på vejen: "DYRENES REKORDBOG er en sand guldgrube [...] Anbefales til nysgerrige børn, eller bare til nysgerrige." 

Anbefalet fra 6 år.  

Dyrenes rekordbog

Dyrenes rekordbog

HVILKET DYR KAN LUGTE ELEKTRICITET? HVOR MANGE TÆNDER HAR EN SNEGL? OG HVEM ER VERDENSMESTER I TISNING?

Naturen er fuld af vidunderlige dyr, der er eksperter i de underligste ting. Du kan fx møde fisken, der kan forudsige vejret, ormen, der er længere end en blåhval og pingvinen, der laver lyserød lort. Og du kan også finde ud af hvilket dyr, der har en hjerne, der er formet som en donut!

Dyrenes rekordbog er en fantastisk og smukt illustreret fagbog til børn med en masse utrolige rekorder fra dyrenes vilde og vidunderlige verden.

PRIS179,95 kr.

“Der findes gode bøger om enhjørninger og hundehvalpe og andre hyggelige ting, du kan læse, indtil du er klar til en bog som den her”. Sådan advarer den skrupskøre Rowley alle de læsere, som ikke er klar til at strække halloweenstemningen helt til juleaften med ROWLEYS UHYGGELIGT SJOVE SPØGELSESHISTORIER.  

Hvis man er vild med både et godt gys og et godt grin er ROWLEYS UHYGGELIGT SJOVE SPØGELSESHISTORIER det perfekte læsestof. Fantasien får frit løb med historier om almindelige menneskers skæbnesvangre møder med skeletter, zombier, varulve og kropsløse hoveder.  

Wimpy Kid-forfatteren Jeff Kinney står bag de fantastisk morsomme børnegys, der som altid er ledsaget af karakteristiske stregtegninger, der gør læseoplevelsen livlig for børn, der ellers ikke er vilde med at sidde stille og læse.  

Rowleys uhyggeligt sjove spøgelseshistorier

Rowleys uhyggeligt sjove spøgelseshistorier

Tænd lommelygten, kryb ind under dynen og lad dig opsluge af Rowley Jeffersons skøre og skæve univers. Her vil du møde zombier, varulve, vampyrer og alt muligt andet, der med garanti vil overraske dig, når du mindst venter det!

De uhyggeligt sjove spøgelseshistorier får dig sikkert til at grine, men pas nu på! Du kommer nok til at sove med lyset tændt i nat …

PRIS134,95 kr.

FANTASTISKE SKABNINGER – NATURENS VIDUNDERE . “Enhjørningen er en smuk skabning, som findes overalt i Nordeuropas skove”.  

Ordene er Newt Scamanders – J.K. Rowlings herlige ekspert og udforsker af den magiske verdens mest fascinerende skabninger fra HARRY POTTER-universet.  

Og når man læser i FANTASTISKE SKABNINGER - NATURENS VIDUNDERE, glemmer man næsten, at væsner som enhjørninger, hippogrifer og andre dyrefavoritter fra Rowlings univers mest findes i fantasien. For i FANTASTISKE SKABNINGER – NATURENS VIDUNDERE mødes myte og virkelighed. Læs sagnene bag de magiske skabninger, og gå på opdagelse i den vilde naturs fantastiske væsner, når vi i selskab med Newt Scamander og den virkelige verdens naturforskere udvisker grænsen mellem Harry Potter-universet og vores egen verden. En bog for alle der elsker Harry Potters utrolige univers - og som vil trække magien ind i virkeligheden! 

Fantastiske skabninger - Naturens vidundere

Fantastiske skabninger - Naturens vidundere

Hvis du vil vide mere om de fantastiske, magiske skabninger, som J. K. Rowling har skabt, så skal du læse Fantastiske skabninger - Naturens vidundere.

Myte og virkelighed mødes i denne fantastisk flotte bog om utrolige skabninger fra vores egen verden og Harry Potter-universet. Læs om myterne bag de magiske skabninger og gå på opdagelse i den vilde naturs fantastiske væsner, når vi i selskab med Newt Scamander og den virkelige verdens naturforskere udvisker grænsen mellem Harry Potter-universet og vores egen verden.

Denne bog er til alle, der elsker Harry Potters utrolige univers - og som vil trække magien ind i virkeligheden!

PRIS269,95 kr.

Mens kulden sænker sig over Danmark lyder få ting vel dejligere end en tur til Thailand? Og endnu bedre hvis det ovenikøbet er en rejse der er både tophumoristisk og fyldt med action?  

Latteren vælter som altid udad siderne i andet bind af Anders Matthesens vanvittige ninjaeventyr TERNET NINJA 2, hvor turen går til Thailand. Ternet Ninja vender tilbage – i et nyt hylster. Den kyniske legetøjsgigant Phillip Eberfrø er ved at slippe for straf, og uskyldige børn er i fare. Jagten på hævn og retfærdighed genoptages sammen med 13-årige Aske, som denne gang må en tur til Thailand med sin ternede ven. De to flankeres af både Sirene og Askes papfar Jørn, der går all in på sin nyeste opfindelse: en fordøjelsesapp. Evigt lækkersultne Sune er også med – og selvfølgelig Askes (uundværlige) onkel Stewart, der som altid spreder hygge i familien. 

Skarp underholdning for børn og voksne om solferie, venskab og ISKOLD HÆVN.
TERNET NINJA 2 er gennemillustreret med sort/hvide illustrationer af Thorbjørn Christoffersen i samme tegnestil som filmen. Så hvis du er en af de 900.000, der har set TERNET NINJA 2 i biografen, men stadig har bogen til gode, er det bare om at komme i gang.  

Ternet Ninja 2 - filmudgave

Ternet Ninja 2 - filmudgave

Ternet Ninja i Thailand iført røde tern med hjerter – det går ikke stille af i Bangkok!

Ternet Ninja vender tilbage – i et nyt hylster. Den kyniske legetøjsgigant Phillip Eberfrø er ved at slippe for straf, og uskyldige børn er i fare. Jagten på hævn og retfærdighed genoptages sammen med 13-årige Aske, som denne gang må en tur til Thailand med sin ternede ven. De to flankeres af både Sirene og Askes papfar Jørn, der går all in på sin nyeste opfindelse: en fordøjelsesapp. Evigt lækkersultne Sune er også med – og selvfølgelig Askes (uundværlige) onkel Stewart, der som altid spreder hygge i familien.

Ternet Ninja 2 er gennemillustreret med sort/hvide illustrationer af Thorbjørn Christoffersen i samme tegnestil som filmen. 

PRIS134,95 kr.

Da forfatter Sabine Lemire skabte MIRA-serien, ville hun gerne vise, at en sej og stærk pige lige så godt kunne være en, der lavede perleplader, som en der klatrede i træer. Men det gør det kun ekstra sjovt, hyggeligt og interessant at følge Mira. For hun mega sej! Mira bor i en husbåd på Christianshavn, elsker venner, krea og kæledyr og bevæger sig gennem hverdagen med alt hvad det rummer af op og nedture.  

I MIRA 6 #BØRN #IMOD #VOKSNE er der dog alligevel lidt vildskab og oprørsstemning i luften.  

For i fællesskab med sine gode venner beslutter Mira sig for at tage kampen op mod de voksne. For det virker ærlig talt til, at de har glemt hvordan det er at være barn.  

Tegn dit eget skilt med bogens DIY-guide, og læs dig med Mira til storslået demonstration, hvor børnene endelig får lov til at protestere over alt fra, forældre der tager billeder af dem til Instagram uden at spørge, klamme madpakker og dobbeltmoralske slikforbud. 

MIRA 6 #BØRN#IMOD#VOKSNE rammer plet for børn fra 8 år og op med sine sjove hverdagshistorier og ikke mindst Rasmus Bregnhøis fantastiske tegninger af livet i København.  

Mira 6 - #børn #imod #voksne

Mira 6 - #børn #imod #voksne

Har voksne glemt, hvordan det er at være barn?

Sådan kan det godt føles nogen gange. De bestemmer nemlig alt muligt, både store og små ting, og det kan man godt blive træt af.

Mira og vennerne må gøre noget, for det er på tide at få de voksne til at lytte.

 

MIRA er en tegneserie om venskaber og skoleliv og om at blive stor, uden at ens forældre lægger mærke til det.

6. bog i serien.

PRIS134,95 kr.