BØGER TIL HELE FAMILIEN

For mange er højtlæsningen inden sengetid et vigtigt ritual. For andre er en bog i sofaen med dyner og varm kakao en uundværlig hyggestund i en travl hverdag. Bøger og læsning skaber nemlig et særligt rum, hvor nærværet mellem børn og forældre er i fokus. Vi har her samlet en masse bøger for hele familen, der med garanti suger jer alle ind i bøgernes verden. 

Verdens bedste Ib Spang Olsen
Til børn fra 3 år og deres forældre og bedsteforældre

Verdens bedste Ib Spang Olsen

I år den 11. juni 2021 ville Ib Spang Olsen have fyldt 100 år. Det fejrer vi med en ny flot samling med de bedste historier.

Bogen indeholder: Hvordan vi fik vores naboer, Min tjeneste hos Bjergmanden, Kattehuset, Mosekonens Bryg, Det lille lokomotiv og Drengen i månen 

Til børn fra 3 år og deres forældre og bedsteforældre.

PRIS224,95 kr.
Busters verden
Bjarne Reuters uforglemmelige klassiker i nyt design

Busters verden

Buster Oregon Mortensen er en 11-årig dreng, der er fuld af kærlighed til livet og sine omgivelser. Han hjælper sin haltende lillesøster Ingeborg, sin far og sin mor, og ikke mindst deres nabo fru Larsen, der er gammel og svagelig, men som har et svagt punkt for Buster og hans tryllerier.

Når Buster er i skole, bruger han enhver lejlighed til at underholde den ret ligeglade klasse med trylleshows. Til en fest i sommerferien får han chancen for at vise et stort publikum alle hans talenter som tryllekunster og tager publikum med storm. Men Buster har mange jern i ilden, han er blevet forelsket i Joanna, Fru Larsens tilstand forværres, og hans familie har også brug for ham. Men det er troen, håbet og kærligheden der sejrer. Sådan er det nemlig i Buster verden.

PRIS114,95 kr.
Fængslet ved Verdens Ende
Den længe ventede fortsættelse af Erik Barfoeds FANGESKIBET

Fængslet ved Verdens Ende

Action og historisk eventyr i denne fortsættelse på Erik Barfoeds Fangeskibet - fortalt for nutidens unge læsere med fængende underholdningskraft og flotte visuelle detaljer.

Tom har reddet sig i land i Australien efter skibsforlis og tror, at hans bedste ven Becky er omkommet. Han sørger over tabet samtidig med, at han kæmper sammen med pigen Wendy for at overleve i bushen, hvor de også møder den australske urbefolkning.

Becky har overlevet skibsforliset og ender i fængsel. Også hun tror, at hun har mistet sin bedste ven. I krydsklip fortælles en dramatisk historie om overlevelse, udvikling og drømme.  

PRIS224,95 kr.
Fangeskibet
Fra 10 år

Fangeskibet

England 1816. Napoleonskrigene er netop slut, og fattigdommen er udbredt. 11-årige Tom må rejse hjemmefra, fordi der ikke er mad nok til alle, og da han desperat af sult bryder ind hos en bager sammen med sin nye ven, bliver de fanget og smidt ombord på ét af de berygtede fangeskibe, der huser både børn og voksne. Tom og Horatio møder både venner og fjender i lastrummenes mørke og bliver stillet over for det umulige dilemma: Er man nødt til at lade andre gå til grunde for selv at overleve? 

Fangeskibet er en bred, episk fortælling - en moderne Oliver Twist - fortalt for nutidens unge læsere med fængende underholdningskraft og flotte visuelle detaljer.

PRIS224,95 kr.
Børnene i Kragevig
Fra 10 år

Børnene i Kragevig

Børnene i Kragevig er en samlet udgave af bøgerne Krageungen, Eidi, Tink og Alek. Hver bog fortæller om et af de fire børn og om, hvordan de klarer det barske liv i og omkring Kragevig. Serien blev i 1995 belønnet med Kulturministeriets børnebogspris.
Læs mere om forfatteren og hendes bøger på www.bodilbredsdorff.dk.

Pressen skriver:

»En ren, klart lysende perle i danske børnelitteratur«
 – Søren Vinterberg, Politiken

PRIS179,95 kr.
Ottos ikke-noget historier
Fra 4 år
Wonderscape
Fra 9 år

Wonderscape

Jumanji møder Ready Player One  - tidsrejser, gaming og gåder forenes i hæsblæsende gamer-eventyr!

”Det var tidligt om morgenen, og Arthur var allerede ved at komme for sent i skole, da havenisserne eksploderede.” Sådan bliver Wonderscape sparket i gang, og da de tre børn Arthur, Ren og Cecily skal undersøge den mystiske eksplosion i et forladt hus, befinder de sig pludselig i år 2473 midt i eventyrspillet Wonderscape – en blanding af computerspil og historietime. De er fanget ombord på The Prinzipia – et videnskabeligt research-skib, ejet af en vis Isaac Newton, og de skal nu bruge al deres kløgt og snilde for at gennemføre spillet, og undervejs får de hjælp fra diverse historiske figurer.

PRIS179,95 kr.

Alfons Åberg

Roald Dahl

De ualmindelige

Ole Lund Kirkegaard

Kaj

Lasse og lillebror

Astrid Lindgren

Mageløse Magda

Professor Pip

Stenfjæs

Villads fra Valby

Vitello

Ternet Ninja