Astrologien knytter dig til universet og dig selv

Astrologien er meget mere end de horoskoper, du kender fra dagbladene. Når vi kigger mod stjernerne efter vejledning, knytter vi os til et spirituelt fællesskab og bliver del af et større billede. Vil du gerne vide mere om lige præcist dit stjernetegn, eller vil du gerne blive klog på astrologi generelt, så er der god hjælp at hente i litteraturen. Her er der bøger både til den astrologi-kyndige og til dig, der bare er nysgerrig. Stjernetegnsbøgerne af Linda Goodman og DIT LIV STÅR SKREVET I STJERNERNE af Debbie Frank  Hvad er dit stjernetegn? Og hvad er du så i ascendanten? Du har nok på et tidspunkt oplevet nogen, der har stillet dig de spørgsmål – eller også er det dig selv, der spørger. Astrologi er nemlig steget i popularitet de seneste år, og mange søger nu råd i stjernebillederne. Men hvad er det ved astrologien, der er så dragende? 

Måske har du hørt astrologi blive kaldt navlepillende, men den kritik er bygget på en stor misforståelse. For astrologi er i virkeligheden en måde at knytte sig til resten af verden og se sig selv som del af noget større. Dine personlighedstræk er påvirket af stjernerne, og det er træk, der forbinder dig med alle andre, der er født under samme tegn. Flere ser derfor astrologien som et opgør mod den individualisering, som mange – især unge mennesker – er blevet trætte af. Astrologien giver os et fælles sprog til at sætte ord på dele af os selv og hinanden, der kan være svære at beskrive, og gør det derfor nemmere at knytte os til hinanden. I dag ser flere astrologien som et spirituelt alternativ til religion, da du her kan finde et åndeligt fællesskab, som du måske nemmere kan se dig selv i end gennem kirken. Det er især unge, som er blevet grebet af astrologien de seneste år. Flere tyer til astrologien, når de skal lære om dem selv og tage vigtige beslutninger for deres liv, og astrologien dukker også op i populærkulturen.

I sin bog DIT LIV STÅR SKREVET I STJERNERNE skriver den internationalt anerkendte astrolog Debbie Frank, at astrologi er både en videnskab og indviet kunst. Selvom dit horoskop bygger på matematiske udregnede positioner på dit fødselstidspunkt og -sted, så er hvert individuelt horoskop lige så gådefuldt og nuanceret som et menneske. I sin bog DIT LIV STÅR SKREVET I STJERNERNE guider hun dig til, hvad placeringen af solens, månens og planeternes position i fødselshoroskopet fortæller om dig og dine styrker og udfordringer.

Astrologiens sande magi afslører hvem du er i alle facetter af dit væsen. 

Debbie Frank har arbejdet som astrolog siden 1984, lagt horoskoper for flere magasiner og klienter, og hun var endda prinsesse Dianas personlige astrolog fra 1989 og frem til hendes død. Men Debbie Frank var faktisk selv inspireret af en anden anerkendt astrolog – nemlig den amerikanske forfatter Linda Goodman. Stjernetegnsbøger af Linda Goodman 

Vidste du, at hvis du er VANDMAND, er du tilbøjelig til at komme barfodet til en fest? Du trives nemlig med at afvise konventionerne, og du vil allerhelst stå ved din unikhed. Er du derimod født nogle dage tidligere som STENBUK, er du formentlig ikke den til festen, der sætter en lampeskærm på hovedet for at henlede opmærksomheden på dig selv, men derimod den beundrende tilskuer, der holder sig i baggrunden. Sådan er det i hvert fald ifølge Linda Goodman. I sin legendariske soltegnsserie går hun i 12 bøger igennem alle soltegnene, så du kan lære om dine egne styrker og svagheder – eller give en smuk og inspirerende boggave til dine ven VÆDDEREN, JOMFRUEN eller KREBSEN.

Hvis du er i tvivl om, hvad et soltegn overhovedet er, behøver du ikke være nervøs. Soltegnet er bare det tegn, du sandsynligvis kender som dit stjernetegn. Det bliver bestemt af din fødselsdato og påvirker din kerneidentitet og personlighed udadtil. Dit månetegn og din ascendant bliver derimod bestemt af dit præcise fødselstidspunkt og placeringen, hvor du kom til verden, og de påvirker dit indre følelsesliv, og det førsteindtryk, du giver på andre. Til sammen giver din ascendant, månetegn og soltegn et samlet billede af, hvem du er, og hvordan du forholder dig til dine omgivelser. Det handler derfor ikke bare om at tyde fremtiden, men om at bruge stjernerne til at lære om dig selv.

Om du tror på, at stjernerne og planeterne har en indvirkning på dit liv, er altså ikke det vigtigste. Det er nemlig mere vigtigt at spørge dig selv, om du kan bruge astrologien til noget. Når du lægger dit horoskop eller læser om dit stjernetegn, er det en anledning til at kigge indad og blive mere opmærksom på, hvem du er, og hvordan du skal tackle de forhindringer, du møder på din vej – både i karrieren, familien eller kærligheden. Ligegyldigt om astrologien er en essentiel del af, hvem du er, eller du dyrker den som en sjov sidebeskæftigelse, kan du altså bruge dit horoskop til at vokse som menneske. 

God fornøjelse med at dykke ned i astrologiens univers.

Bøger om astrologi