Julekrea med Sabine Lemire og Rasmus Bregnhøi

Sted: Gyldendal, Klareboderne 3, København K
Dato:  Søndag d. 10. dec. 2023 kl. 10 - 12

Tag familien med til en skøn og julet kreaformiddag i december med Sabine Lemire og Rasmus Bregnhøi.

Mira arrangement

Den 2. advent i december kan du møde ”forældrene” til Mira: Sabine Lemire og Rasmus Bregnhøi. De har sammen skabt de populære bøger om pigen Mira og hendes verden, der er fuld af krea, veninder, kærester, skoleliv og en pinlig mor. I oktober udkom den seneste bog, Mira 8 - #sommer #kærester #telttur.

Glæd jer til en hyggelig formiddag, hvor Sabine vil læse højt, mens Rasmus tegner til, og alle er velkomne til at tegne med. Efter oplæsningen kan børn og voksne hygge sig i julekrea-workshops og nyde en æbleskive og en kop glögg/kakao.

Hele familien – store som små – er velkomne, men vær opmærksom på, at bøgerne om Mira egner sig bedst til børn i alderen 8-12 år. Der vil være bogsalg til rabatpriser og signering af forfatterne efter deres optræden.

Program:
Kl. 10: Dørene åbnes
Kl. 10.15: Oplæsning af Sabine med live-tegning af Rasmus
Kl. 10.45: Signering
Kl. 10:45 -12: Tegne- og juleworkshops er åbne. Mulighed for at købe æbleskiver, glögg og kakao samt bøger til rabatpris og signering af bøger.
Kl. 12: Tak for i dag.

Arrangementet afholdes som en række af familie- og børnearrangementer i weekenderne hen over efteråret og vinteren i Gyldendals smukke nye lokaler på hjørnet af Klareboderne og Pilestræde. Indgangen er på hjørnet af Klareboderne/Pilestræde, København K.

Pris 50 kr. (+ gebyr)
Billetprisen er pr. person.