3 ugers hæklekursus med Rose Svane

Gyldendal, Klareboderne 3, 1115 København

11. april, den 18. april og den 25. april.
Kl. 16.30-19.00 

Bliver du også fascineret af Maude, når hun sidder og hækler i Matador? Eller er du gennem modebilledet blevet inspireret til at producere din egen slow fashion garderobe? Én ting er sikker: Hækling er både fascinerende, inspirerende, bæredygtigt, moderigtigt og godt for krop og sjæl. Så fat nålen og blev udfordret i hæklerier med hækledronning Rose Svane som underviser, når Gyldendal for anden gang afholder deres kreative kursus over tre uger.  

Vi lærer alle sammen at hækle hulmønster fra den aktuelle bog Rose Svanes hæklerier. Rose fortæller om sit forhold til hækling og underviser i teknikkerne bag hulmønster. Hele tiden med udgangspunkt i bogen. Hun vil tage hæklede elementer med, som du ikke kan blive andet end inspireret af.

Du kan være med som nybegynder og hækle efter mønsteret til Raffia-tasken, eller du kan være med som let øvet hækler og blive udfordret i Strandnederdelens hulmønster. Men hvad gør jeg, hvis jeg taber tråden?, tænker du måske. Fortvivl ej; Rose vil gå rundt og støtte undervejs i workshoppen, der hvor hæklerierne volder problemer.

Med i billetten får du selvfølgelig bogen Rose Svanes hæklerier, der indeholder alle nødvendige teknikker med illustrationer og 15 forskellige designs med dertilhørende opskrifter. Du får derudover også garn OG hæklenål fra det eksklusive garnfirma Wool & the gang, så vi alle har det samme udgangspunkt, når vi starter vores hækleri. Det vil altså sige, at du ikke skal medbringe noget som helst. Kun dit kreative sind.

Kurset har plads til 15 deltagere og strækker sig over 3 tirsdage i april - den 11. april, den 18. april og den 25. april. 

Kurset bliver afholdt i Gyldendals nye, skønne arrangementsrum, Galleriet, hvor vi vil sørge for kaffe, the og snacks.

Program:

16.30: Intro v/ Rose Svane. Dagens teknik.

17-18.30: Hækling og svar på spørgsmål

18.30: Afrunding v/ Rose Svane. Hvad var dagens udfordring? Lektie til næste gang.

19.00: Tak for nu, vi ses om en uge.


Kurset foregår fra kl. 16.30-19.00 på Gyldendal, Klareboderne 3, 1115 København